Πάμε Δανάη: Άλλοι έφυγαν κι άλλοι έρχονται! Και δεύτερο πρόσωπο έκπληξη – Η ανακοίνωση της Δανάης
Media

Πάμε Δανάη: Άλλοι έφυγαν κι άλλοι έρχονται! Και δεύτερο πρόσωπο έκπληξη – Η ανακοίνωση της Δανάης

Λίγες μόλις ημέρες πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και οι αλλαγές στη εκπομπή της Δανάης Μπάρκα είναι πολλές με αποχωρήσεις αλλά και νέες προσθήκες.

Όπως πρώτο σας είχε αποκαλύψει το gossip-tv.gr η Κία Παπαδοπούλου, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής της οποίας το όνομα τελευταία ακούστηκε ιδιαίτερα λόγω του γεγονότος ότι ήταν η εμπνεύστρια του σποτ για το συνέδριο γονιμότητας από το οποίο αποσύρθηκε όλη η σόουμπιζ, φεύγει από τη θέση της όμως η θέση δεν μένει κενή.

Αντιθέτως, βρέθηκε αμέσως αντικαταστάτρια και συγκεκριμένα η πρώην αρχισυντάκτρια της Ιωάννας Μαλέσκου, Δήμητρα Παλούδη που αποχώρησε από τη θέση της στα μέσα Ιουνίου, χωρίς κανείς ποτέ να μάθει γιατί.

Όσο για τους συνεργάτες του πλατό;

Από την τηλεοπτική παρέα της Δανάης Μπάρκα εκτός από την Ελιάνα Χρυσικοπούλου που φεύγει για την εκπομπή της Μενεγάκη, αποχωρεί και η Σίσσυ Καλλίνη ενώ παραμένουν στο πόστο τους ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος και ο Άρης Καβατζίκης.

Ποιες είναι όμως οι νέες και ολόφρεσκες προσθήκες;

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η παρουσιάστρια στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Στο πλευρό της θα βρίσκονται η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν που απολαμβάναμε στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου.

«Μετά από ένα δύσκολο και απρόβλεπτο καλοκαίρι, θα είμαστε τον χειμώνα μαζί να τον περάσουμε με χαμόγελο, αλήθεια, ταξίδια και χαρά. Με καλή παρέα, όλα είναι ευκολότερα», έγραψε η παρουσιάστρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved