Άγριες μέλισσες: Η αδίστακτη συμμαχία και τα ύπουλα σχέδια
Media

Άγριες μέλισσες: Η αδίστακτη συμμαχία και τα ύπουλα σχέδια

Άγριες μέλισσες: Τα ύπουλα σχέδια, η δίψα να πάρουν εκδίκηση από τις αδελφές Σταμίρη και η βοήθεια στον Δούκα

Mία νέα, ισχυρή συμμαχία θα δημιουργηθεί στον τρίτο κύκλο της σειράς, Άγριες μέλισσες, ανάμεσα σε δύο έντονους χαρακτήρες με αδίστακτη προσωπικότητα. Ο λόγος, φυσικά, για τον Μελέτη και τον Ακύλα.

Ήδη από τον δεύτερο κύκλο είδαμε τον Μελέτη να έρχεται πολύ κοντά με τον Αχιλλέα. Τα λόγια του τελευταίου λίγο πριν πεθάνει στην προσαπάθεια του να σκοτώσει τις αδελφές Σταμίρη στοιχειώνουν τον Μελέτη, ο οποίος ψάχνει, βρίσκει και ενημερώνει τον Ακύλα για τον θάνατο του Αχιλλέα. Όπως θα δούμε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του επόμενου κύκλου, το αρχοντικό των Σεβαστών διαλύεται εντελώς και ο Δούκας με τη Μυρσίνη μαζεύουν τα κομμάτια τους και προσπαθούν να χτίσουν τη ζωή Τους από την αρχή στη Λάρισα.

Ωστόσο, ο Μελέτης εξακολουθεί να τριγυρίζει στο Διαφάνι αναζητώντας τρόπους να εκδικηθεί για τον θάνατο του Αχιλλέα. Ο ίδιος θα είναι αυτός που θα υποδεχθεί τον Ακύλα στο χωριό και θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί καινά εγκατασταθεί στο αρχοντικό των Σεβαστών όπου θα μείνει με τη γυναίκα του τη Ζωή και τα δύο παιδιά τους. Ο Μελέτης στο πρόσωπο του Ακύλα θα βρει έναν νέο σύμμαχο και από την αρχή οι δυο τους καταστρώνουν σκοτεινά σχέδια εναντίον όλων. Ο Μελέτης γίνεται ο πληροφοριοδότης του Ακύλα, ο οποίος σπέρνει τον τρόμο στο Διαφάνι, και τον βοηθάει πολύ γρήγορα να εξουσιάσει το χωριό.

Ο Μελέτης καταλαβαίνει από την αρχή πως πρέπει να έχει κοντά του τον Ακύλα, καθώς είναι εργοδότης της χούντας και όσο τον εμπιστεύεται τόσο εκείνος όσο και ο Δούκας δεν κινδυνεύουν. Ο ίδιος θα προσπαθήσει να δημιουργήσει καλές συνθήκες και για τον Δούκα, προκειμένου και εκείνος να ευνοηθεί από τη χούντα. Ωστόσο, ο κυρίαρχος στόχος του Ακύλα μετά την αποφυλάκιση του και τη μετακόμιση του στο Διαφάνι είναι να πάρει εκδίκηση από τις αδελφές Σταμίρη και τον Λάμπρο, τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για τον θάνατο του αδελφού του, του Αχιλλέα.

Η Ελένη, ο Λάμπρος, η Ασημίνα και η Δρόσω, όμως, είναι πρόσωπα που και ο Μελέτης μισεί θανάσιμα και έτσι θα βοηθήσει τον Ακύλα να τους πονέσει και να τους διαλύσει. Ο Μελέτης μεταφέρει στον άντρα τις πολιτικές πεποιθήσεις όλων των κατοίκων του Διαφανίου και με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει τη δική του ευημερία στην πιο σκληρή και σκοτεινή περίοδο για το Διαφάνι. Οι δύο αδίστακτοι άντρες στον τρίτο κύκλο της σειράς, Άγριες μέλισσες, ενώνονται και είναι έτοιμοι για όλα προκειμένου να φέρουν εις πέρας τους στόχους τους. Ωστόσο, ο Μελέτης επιλέγοντας τον Ακύλα θα βρει απέναντι του την Πηνελόπη, η οποία επιστρέφει από το Παρίσι αποφασισμένη να μάθει τι συνέβη την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Αλέξης.

Η κοπέλα, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, θέλει να βρει τους υπεύθυνους και να τους τιμωρήσει και ο Μελέτης ξέρει καλά πως μπορεί ηθικός αυτουργός να ήταν ο Δούκας, αλλά εκτελεστές ήταν οι Άβαντες και συγκεκριμένα ο Αχιλλέας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved