Η τούρτα της μαμάς: Νέες αφίξεις στο σπίτι των Πετραλώνων
Media

Η τούρτα της μαμάς: Νέες αφίξεις στο σπίτι των Πετραλώνων

Πλούσιο και ανανεωμένο αναμένεται να είναι το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ 1. Μία από ης σειρές που ήδη απολαύσαμε και συνεχίζουν και την ερχόμενη σεζόν είναι «Η τούρτα της μαμάς», όπου θα δούμε νέα και παλιά πρόσωπα να κάνουν το πέρασμα τους από το σπίτι των Πετραλώνων, προσφέροντας στο τηλεοπτικό κοινό άφθονο γέλιο, αλλά και συγκίνηση.

Η σειρά «Η τούρτα της μαμάς» αποτελεί μία από τις επιτυχημένες κωμικές σειρές της ΕΡΤ 1, που πήραν το πράσινο φως για να συνεχίσουν τη σεζόν που έρχεται.

Την περασμένη χρονιά, γνωρίσαμε την οικογένεια Βασίλαινα, μία ιδιαίτερη ελληνική φαμίλια, με τα θετικά και τα αρνητικά της, με τα ξεχωριστά μέλη της και τις ιστορίες της, που εκτυλίσσονταν πάντα γύρω από ένα λουκούλλειο γεύμα της μαμάς Ευανθίας. Μικροί και μεγάλοι υποδέχονταν καλεσμένους, που άλλοτε ήταν ακίνδυνοι και άλλοτε εξαιρετικά επικίνδυνοι. Πάντα, όμως, το τέλος ήταν ευτυχισμένο, καθώς έφτανε στο τραπέζι η τούρτα της μαμάς. Έχοντας, λοιπόν, χαρίσει στους τηλεθεατές μοναδικές -αυτοτελείς και μη- ιστορίες στον πρώτο κύκλο, οι συντελεστές συνεχίζουν κανονικά τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων, στα οποία θα δούμε πολλούς αγαπημένους ηθοποιούς να ενσαρκώνουν ιδιαίτερους χαρακτήρες, διαταράσσοντας την ηρεμία της οικογένειας Βασίλαινα.

Δύο από τα ονόματα που έχουν ξεκινήσει ήδη γυρίσματα, όπως αναφέρει το Mytv , είναι η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης. Οι δύο ηθοποιοί, που είναι ζευγάρι και στην κανονική ζωή, θα κάνουν ένα ανδρόγυνο, το οποίο καταλήγει στο τραπέζι της Ευανθίας και του Τάσου, μαζί με όλη τη φαμίλια.

Η οικογένεια συγκεντρώνεται γύρω τους και η ιστορία τους εκτυλίσσεται προσφέροντας τις αναμενόμενες ανατροπές και χαρίζοντας πολύ γέλιο. Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής της σειράς, Κώστας Κόκλας, μοιράστηκε με τους ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφικό και βιντεοληπτικό υλικό .από τη συμμετοχή του ζευγαριού στα γυρίσματα. Το καστ, υπό τις οδηγίες του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Αλέξανδρου Ρήγα, κάνει πρόβες και γυρίζει τις νέες σκηνές, οι οποίες θα κρατούν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό με την έναρξη του ολοκαίνουριου προγράμματος της κρατικής τηλεόρασης.

Εκτός από τους δύο αγαπημένους ηθοποιούς, τη Θάλεια Ματίκα και τον Τάσο Ιορδανίδη, σε κάθε επεισόδιο της σειράς θα εμφανίζονται ως γκεστ διάφοροι νέοι, αλλά και παλιοί συντελεστές, που κρατούν συγκεκριμένους ρόλους και οι οποίοι εμφανίζονταν κατά διαστήματα, όπως είναι η 'Εφη Παπαθεοδώρου και η Χρύσα Ρώπα. Παράλληλα, ιστορίες οι οποίες δεν ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη σεζόν, αναμένεται να μας απασχολήσουν και στον δεύτερο κύκλο και να δούμε με ποιον τρόπο θα ολοκληρωθούν. Η συνέχεια θα δοθεί στις οθόνες μας...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved