Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος: Ώρες αγωνίας: Ο Τάνζου παράλυτος!
Media

Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος: Ώρες αγωνίας: Ο Τάνζου παράλυτος!

Δύσκολες, αλλά και ευχάριστες στιγμές θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος».

Από τη μία ο Τάνζου σοκάρεται, καθώς εντελώς ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να περπατήσει, ενώ κάποιες μέρες μετά ο Αλί παίρνει επιτέλους προαγωγή και γίνεται χειρουργός.

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Μπερχαγιάτ είναι αφοσιωμένοι στους ασθενείς τους. Κάποια στιγμή, κι ενώ ο Τάνζου μελετάει έναν φάκελο, προσπαθεί να σηκωθεί και χάνει την ισορροπία του. Δίπλα του, για καλή του τύχη, βρίσκεται ο Ντορούκ, ο οποίος προλαβαίνει και αρπάζει τον άντρα πριν πέσει και χτυπήσει. Ο νεαρός γιατρός τον ρωτάει αν είναι καλά και ο Τάνζου του απαντάει πως δεν αισθάνεται τα πόδια του. Ο ίδιος είναι σοκαρισμένος και προσπαθεί να καταλάβει τι πραγματικά έχει συμβεί. Ο Ντορούκ, από την άλλη, διατηρώντας την ψυχραιμία του, μεταφέρει τον άντρα σε ένα δωμάτιο και ενημερώνει αμέσως τον Φέρμαν.

Ο τελευταίος σπεύδει εκεί και αρχίζει να τον εξετάζει. Μάλιστα, μαζί με τον Ντορούκ του κάνουν διάφορες ερωτήσεις προσπαθώντας να καταλάβουν από πού προκύπτει αυτό το πρόβλημα στα πόδια του. ΝΤΟΡΟΥΚ: «Είχατε κάποια ασθένεια ή μήπως έχει εξασθενήσει ο οργανισμός σας;». ΤΑΝΖΟΥ: «Όχι, δεν αρρώστησα». Ο Φέρμαν του λέει πως πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για να δουν από πού προκύπτει η αναπηρία του. ΤΑΝΖΟΥ: «Κάντε μου τις εξετάσεις το συντομότερο δυνατόν».

Οι δύο γιατροί αποχωρούν από το δωμάτιο και , ο Τάνζου είναι καταρρακωμένος ψυχολογικά. Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη και χτυπάει συνεχώς τα πόδια του για να καταλάβει αν τα αισθάνεται. Μάταια όμως. Ο άντρας είναι απεγνωσμένος.

Ωστόσο, στα νέα επεισόδια της σειράς «Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος», ο Τανζού ξέρει πως οι συνάδελφοι του θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να γίνει καλά και να περπατήσει ξανά. Οι ώρες περνούν βασανιστικά και π Μπελίζ μόλις μαθαίνει τι έχει συμβεί πηγαίνει αμέσως στο δωμάτιο για να τον δει. ΜΠΕΛΙΖ: «Τι έπαθες;». ΤΑΝΖΟΥ: «Δεν νιώθω τα πόδια μου». Η γυναίκα προσπαθεί να του δώσει κουράγιο και ο άντρας την ενημερώνει πως ήδη ο Φέρμαν εξετάζει εξονυχιστικά την περίπτωση του. Ο Τάνζου προσπαθεί να φανεί ψύχραιμος, αλλά δεν τα καταφέρνει. Εκείνη τη στιγμή, τον επισκέπτεται και ο Ντορούκ, για να δει αν χρειάζεται κάτι. Λίγο μετά, μπαίνει στο δωμάτιο ο Αλί. Ο τελευταίος του εξηγεί πως από την τομογραφία του εγκεφάλου κατάφερε να εντοπίσει, το πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, έχοντας μαζί του ένα τσιμπιδάκι, πλησιάζει τον Τάνζου. ΑΛΙ: «Αρχικά νόμιζα ότι ήταν ελιά. Όμως τελικά ήταν ένα τσιμπούρι». Ο γιατρός τραβάει από το κεφάλι του το τσιμπούρι και ο Τάνζου, που πονάει, τον ρωτάει τι συμβαίνει ακριβώς. ΑΛΙ: «Αυτό, όπως βλέπετε, είναι ένα τσιμπούρι. Εξαιτίας αυτού μείνατε παράλυτος, καθώς απελευθερώνει τοξίνες και δημιουργεί παράλυση στα άκρα». Όλοι τον κοιτούν σαστισμένος μιας και δεν μπορούν να το πιστέψουν. Ο Αλί του λέει πως ίσως το κόλλησε από μία ασθενή που εξέτασε στην κλινική. Μάλιστα, τον καθησυχάζει πως όσο περνούν οι ώρες θα αρχίσει να νιώθει τα πόδια του και θα περπατήσει ξανά. Ο γιατρός τον ευχαριστεί και είναι ιδιαίτερα χαρούμενος μιας και το μυαλό του έκανε τα χειρότερα σενάρια.

Την πιο σημαντική στιγμή στη ζωή του αναμένεται να ζήσει ο Αλί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Mytv, ο Φέρμαν τον ενημερώνει πως τις επόμενες ημέρες θα περάσει από την επιτροπή και θα του ανακοινώσουν αν θα γίνει χειρουργός. Όπως είναι φυσικό, ο γιατρός έχει μεγάλο άγχος, όμως όλοι είναι σίγουροι για εκείνον πως θα τα καταφέρει. Η μεγάλη μέρα φτάνει και ο Αλί μπαίνει στην αίθουσα όπου τον περιμένουν τα μέλη της επιτροπής.

«Γιατρέ Αλί, σας παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό. Έχετε σώσει πολλές ζωές από τότε που ξεκινήσατε το επάγγελμα. Παρά το νεαρό της ηλικίας σας, έχετε συμβάλει στη βιβλιογραφία. Όμως είναι προφανές ότι έχετε πολλές αδυναμίες. Αρχικά, η επικοινωνία. Επίσης, ένα χρόνιο πειθαρχικό πρόβλημα. Έχουν κατατεθεί αγωγές εναντίον σας. Μπλέκετε το συναίσθημα σας. Αυτές είναι σοβαρές αδυναμίες».

Ο Αλί απογοητεύεται μιας και είναι σίγουρος πως δεν θα του δώσουν προαγωγή. Όμως, τελικά, τα μέλη της επιτροπής του ανακοινώνουν πως πιστεύουν ότι αυτές τις αδυναμίες θα τις διορθώσει σύντομα. «Γιατρέ Αλί Βεφά, εγκρίνουμε την αίτηση σας. Πλέον είστε ειδικός χειρουργός». Πιο ευτυχισμένος από ποτέ, ο Αλί ρωτάει ρωτάει αν πράγματι έγινε χειρουργός. Δεν μπορεί να πιστέψει πως οι κόποι και οι προσπάθειες μιας ζωής επιτέλους αναγνωρίστηκαν. Ο Φέρμαν, η Νάζλι και οι υπόλοιποι εκείνη τη στιγμή μπαίνουν στην αίθουσα και τον συγχαίρουν μιας και γνωρίζουν πόσο σημαντικό ήταν για εκείνον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved