Elif: Ο θρήνος, η κατάρρευση και η αλαζονική συμπεριφορά
Media

Elif: Ο θρήνος, η κατάρρευση και η αλαζονική συμπεριφορά

Elif:  Δύσκολες στιγμές αναμένεται να περάσει η Ματσιντέ στα προσεχή επεισόδια. Από τη μία, η Αστυνομία την ενημερώνει για τον Θάνατο του Μουσταφά και η γυναίκα Θρηνεί, καθώς πιστεύει πως με κάποιον τρόπο φταίει εκείνη.

Από την άλλη, ούτε η Χουμεϊρά ούτε ο Κερέμ δεν καταφέρνουν να βρουν την ευτυχία με τους συντρόφους που επέλεξαν. Μάλιστα, η Παρλά τους φέρνει στα άκρα με την αλαζονική συμπεριφορά της και τις απαιτήσεις της.

Τα τελευταία γεγονότα με τη φυγή του Ταρίκ έχουν συγκλονίσει όλη την οικογένεια Χακτανίρ και ειδικά τη Ματσιντέ, η οποία είναι σίγουρη πως εκείνος ευθύνεται και για την εξαφάνιση του Μουσταφά. Ωστόσο, στα νέα επεισόδια της Elif, θα δούμε ότι Ματσιντέ έχει να αντιμετωπίσει μία ακόμη πολύ δύσκολη κατάσταση. Αυτή αφορά τον επικείμενο γάμο του Κερέμ με την Παρλά, αλλά και την παράλογη συμπεριφορά της τελευταίας. Η Παρλά, μάλιστα, έχει ήδη αρχίσει να αισθάνεται ξανά τα πόδια της και μέρα με την ημέρα καταφέρνει να περπατήσει. Ωστόσο, αποφασίζει να κρατήσει κρυφή αυτή την εξέλιξη, καθώς ξέρει πως ο Κερέμ αποφάσισε να την παντρευτεί αφού εξαιτίας του έμεινε ανάπηρη. Όσο οι μέρες περνούν, η Ματσιντέ πρέπει να διαχειριστεί την εύθραυστη ψυχολογία της Χουμεϊρά, καθώς εκείνη έχει κλειστεί στον εαυτό της.

Παράλληλα, η Πάρλα εκμεταλλεύεται το γεγονός πως όλοι τη φροντίζουν και τα βάζει συνεχώς με τη Βιλντάν προκαλώντας την έκρηξη της. Η κοπέλα, μάλιστα, την απειλεί να προσέχει τη συμπεριφορά της απέναντι της στο μέλλον, καθώς σε λίγες ημέρες θα γίνει η κυρία του σπιτιού. Λίγες ώρες μετά, ο Κερέμ ενημερώνει την Παρλά πως την επόμενη μέρα θα την επισκεφθούν ειδικοί για να οργανώσει τον γάμο τους όπως θέλει εκείνη. Όλη αυτή η κατάσταση, όμως, πληγώνει ανεπανόρθωτα τη Σουρεϊγιά, η οποία ετοιμάζει τα πράγματα της για να φύγει μόνιμα για την Αγγλία.

Η Ματσιντέ θέλει να την εμποδίσει, αλλά δεν το καταφέρνει και λυπάται πολύ που δεν κατάφεραν με τον Κερέμ να δημιουργήσουν σχέση. Ξέρει πως ο γιος της δεν θα είναι ποτέ ευτυχισμένος με την Πάρλα. Ακόμη, π ηλικιωμένη γυναίκα πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί λέει στον αξιωματικό πως πιστεύει ότι υπεύθυνος για την εξαφάνιση του Μουσταφά είναι ο Ταρίκ και τους ζητάει να κάνουν έρευνα. Αργότερα, ο αξιωματικός λαμβάνει ένα τηλεφώνημα και τον ενημερώνουν πως εντόπισαν σήμα από το κινητό του Μουσταφά.

Η Παρλά μιλάει με ασέβεια εξοργίζοντας Κερέμ και Ματσιντέ

Οι υπεύθυνοι για τη διοργάνωση του γάμου είναι στην έπαυλη και οι απαιτήσεις της Παρλά δεν έχουν τέλος. Ο Κερέμ, στα νέα επεισόδια της σειράς Elif, φαίνεται δυσαρεστημένος γιατί δεν θέλει μια υπερβολική τελετή, ενώ εκείνη ζητάει, τη γνώμη της Σουρεϊγιά θέλοντας να την πληγώσει. Ο νεαρός στη συνέχεια απολογείται στη Σουρεϊγιά για τον ενθουσιασμό της Παρλά, αλλά εκείνη προσπαθεί να κρύψει την ενόχληση της. Η Ματσιντέ παρακολουθεί από μακριά και στενοχωριέται, καθώς βλέπει την απαράδεκτη συμπεριφορά της Παρλά και απορεί για το πώς ο Κερέμ αποφάσισε να την παντρευτεί. Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί βρίσκουν τελικά το κινητό τηλέφωνο του Μουσταφά, αλλά και το πτώμα του.

Αμέσως ενημερώνουν τη Ματσιντέ, η οποία είναι συγκλονισμένη από τα νέα και κατηγορεί τον εαυτό της επειδή πιστεύει πως δεν τον προστάτεψε. Από την ταραχή της, χάνει την ισορροπία της και πέφτει στο πάτωμα. Η Βιλντάν και ο Κερέμ τη βοηθούν να σηκωθεί και εκείνη τους αποκαλύπτει τα τραγικά νέα. Η Πάρλα λέει στη Ματσιντέ πως πρέπει να το ξεπεράσει και να συνεχίσουν τη ζωή τους, όπως κάνει και εκείνη, παρά την αναπηρία της... Ωστόσο, η γυναίκα είναι θλιμμένη για τον χαμό του Μουσταφά και θέλει να κάνει την τελετή της κηδείας του στην έπαυλη. Γι' αυτό ζητάει από την Παρλά αναβάλουν για μία εβδομάδα τον γάμο. Ο Κερέμ συμφωνεί με τη μητέρα του, αλλά η κοπέλα διαμαρτύρεται έντονα.

Η αντίδραση της είναι υπερβολική και προκαλεί τη δυσαρέσκεια του νεαρού και της μητέρας του. Ο Κερέμ της εξηγεί πως ο Μουσταφά ήταν σαν μέλος της οικογένειας και έχουν πένθος, Δεν μπορεί, όμως, να αλλάξει τη γνώμη της Πάρλα, η οποία με αλαζονεία επιμένει πως η Ματσιντέ υπερβάλλει γιατί ο Μουσταφά ήταν ένας απλός υπάλληλος. Ο νεαρός δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που ακούει, αλλά εκείνη δεν σταματά να μιλάει με ασέβεια. Ο Κερέμ έξαλλος της ζητάει να σταματήσει και φεύγει. Στο δωμάτιο του σκέφτεται ξανά την απόφαση που πήρε και νιώθει εγκλωβισμένος γιατί θα παντρευτεί μια κοπέλα με τον χειρότερο χαρακτήρα που έχει συναντήσει ποτέ σε άνθρωπο. Τα αισθήματα της Ματσιντέ δεν διαφέρουν από του γιου της. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Κερέμ θα παντρευτεί αυτό το κορίτσι. Ξέρει πως θα είναι δυστυχισμένος και νιώθει απελπισμένη, καθώς κανένα από τα παιδιά της δεν κατάφερε να βρει την πραγματική ευτυχία.

Η Ελίφ επισκέπτεται τη Ματσιντέ στο δωμάτιο της και μιλάνε για τον Μουσταφά. Η γυναίκα της εξομολογείται πως ο Μουσταφά έψαχνε να βρεί'ΐνα μικρό κορίτσι που είναι πολύτιμο για εκείνη και πως πέθανε ενώ προσπαθούσε να εκπληρώσει την αποστολή του. Παράλληλα, ο Τσαγκλάρ είναι με την Πάρλα στο δωμάτιο της και της ζητάει λεφτά, καθώς ανακαλύπτει πως εκείνη περπατάει και το κρατάει κρυφό από όλους για να την παντρευτεί ο Κερέμ. Εκείνη στην αρχή αρνείται, αλλά όταν καταλαβαίνει πως ο άντρας δεν αστειεύεται σηκώνεται και προσπαθεί να τον σταματήσει. Οταν μπαίνει ο Κερέμ στο δωμάτιο, όμως, η Παρλά είναι στο κρεβάτι της και ο Τσαγκλάρ κρύβεται πίσω από την κουρτίνα. Είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθούν τα ψέματα της. Ο Κερέμ, ωστόσο, δεν θέλει να την πληγώσει και να ακυρώσει εκείνος τον γάμο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved