Άγριες Μέλισσες: Ο «σκληρός» Δούκας στο Διαφάνι έτσι όπως δεν τον έχεις ξαναδεί!
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο «σκληρός» Δούκας στο Διαφάνι έτσι όπως δεν τον έχεις ξαναδεί!

Άγριες Μέλισσες: Ο τρίτος κύκλος της σειράς του Ant1 είναι προ των πυλών της νέας τηλεοπτικής σεζόν και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

Οι πρωταγωνιστές έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα με το Διαφάνι να παίρνε και πάλι ζωή. Τα spoilers δίνουν και παίρνουν με τους σεναριογράφους να μην έχουν «ανοίξει» ακόμη όλα τα τους χαρτιά για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Για την ώρα όμως αξίζει να δεις τον Δούκα Σεβαστό σε ένα στιγμιότυπο επικό! Ο «σκληρός» Δούκας ανέβηκε στο ποδήλατο κι έκανε μια βόλτα μέσα στο χωριό.

Δες τη φωτογραφία στη gallery

Ένα νέο spoiler από τα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες μέλισσες, έρχεται να αναστατώσει τους τηλεθεατές.

Αυτή τη φορά η μεγάλη ανατροπή έρχεται από τον Δούκα Σεβαστό. Πληγωμένος από το θάνατο των αδελφών του, Μιλτιάδη και Ανέτ αλλά και από το γεγονός ότι τα παιδιά του τού γύρισαν την πλάτη ο Δούκας έχει φύγει από το Διαφάνι και βρίσκεται με την Μυρσίνη στην Λάρισα.

Η άφιξη του Ακύλα στο Διαφάνι ανατρέπει τα σχέδιά τους. Η Μυρσίνη βρίσκει στο πρόσωπό του τον άνθρωπο μέσα από τον οποίο θα πάρει την εκδίκησή της και θα καταστρέψει τις αδελφές Σταμίρη. Ο Ακύλας και η Μυρσίνη θα έρθουν κοντά στα νέα επεισόδια. Έχοντας χάσει δύο αγαπημένους τους ανθρώπους, ο Ακύλας και η Μυρσίνη ενώνουν τις δυνάμεις τους απέναντι στις τρεις αδελφές, οι οποίες θεωρούνται υπεύθυνες για το θάνατο των δικών τους ανθρώπων.

Ο Δούκας θα είναι βυθισμένος στην θλίψη, καθώς οι ενοχές για το θάνατο των αδελφών του, τον έχει τσακίσει.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Τηλέραμα ο Δούκας, καταρρακωμένος ψυχολογικά δέχεται την πρόταση του Μελέτη να πλησιάσει τον Ακύλα Μεγαρίτη. Ο αδίστακτος Ακύλας τον δελεάζει να δεχτεί τις προτάσεις του για να γίνει και πάλι ο άρχοντας του Κάμπου.

Ο Δούκας δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος που γνωρίσαμε στους προηγούμενους κύκλους. Η Μυρσίνη και ο Ακύλας έρχονται κοντά και εκείνος αν και το γνωρίζει κρατάει μια στάση απόμακρη που δε θυμίζει σε τίποτα τον Δούκα Σεβαστό που όλοι ξέρουμε. Ποια θα είναι άραγε η επόμενη ημέρα για τον Δούκα;

Ο Λεωνίδας Κακούρης θέλοντας να σκιαγραφήσει τον ρόλο που υποδύεται και τι θα συμβεί στο νέο κύκλο είχε τονίσει ότι ο Δούκας είναι βυθισμένος στη θλίψη και αυτό θα τον κάνει να δει διαφορετικά τα πράγματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved