Δανάη Μπάρκα: Tα πρώτα της λόγια με την επίσημη ανακοίνωση του Mega
Media

Δανάη Μπάρκα: Tα πρώτα της λόγια με την επίσημη ανακοίνωση του Mega

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» έρχεται από τον Σεπτέμβριο στο Mega ανανεωμένη!

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης (19-08) κυκλοφόρησε και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την επιστροφή της Δανάης Μπάρκα με την ίδια ευτυχισμένη να κάνει τις πρώτες τις δηλώσεις.

«Πάμε MEGA δεύτερη σεζόν! Πέρυσι ήταν μία πάρα πολύ ωραία χρονιά, φέτος νομίζω πως θα είναι ακόμα πιο όμορφη. Μετά από ένα ιδιαίτερο και δύσκολο καλοκαίρι θα βάλουμε όλη η ανανεωμένη ομάδα τα δυνατά μας, να περάσουμε υπέροχα, να χαμογελάσουμε, να ταξιδέψουμε, να μάθουμε, να γνωρίσουμε κόσμο και μέρη και κυρίως όλα αυτά μόνο με χαμόγελο! Από Σεπτέμβρη, λοιπόν, μόνο MEGA! Στο MEGA το καλό», λέει στο πρώτο της βίντεο με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Δες το βίντεο

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

Το «Πάμε Δανάη!» έρχεται από τον Σεπτέμβριο, για δεύτερη συνεχή χρόνια, στο MEGA.

Μας συστήθηκε τηλεοπτικά πέρυσι για πρώτη φορά.

Κέρδισε μία θέση στην καρδιά μας με τον αυθορμητισμό της, την αισιοδοξία και το αληθινό της χαμόγελο. Η Δανάη Μπάρκα άφησε το δικό της στίγμα στην πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη και επιστρέφει ανανεωμένη στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Σε μία ιδιαίτερη για όλους μας χρονιά, η εκπομπή προσέφερε καθημερινά νότες ψυχαγωγίας στους τηλεθεατές, χωρίς όμως να μένει αμέτοχη στις εξελίξεις. Μέσα από το «Πάμε Δανάη!» αναδείχθηκαν ζητήματα που απασχόλησαν τον δημόσιο διάλογο για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας να καταθέτουν τη δική τους αλήθεια.

Με την ίδια διάθεση και θετική ενέργεια, η Δανάη Μπάρκα θα μας καλωσορίζει από τον Σεπτέμβριο στο ανανεωμένο πλατό του «Πάμε Δανάη!». Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Δανάη θα έχει δίπλα της τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη, τον Γιώργο Κρικοριάν, ενώ η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις.

Αποκλειστικά θέματα, πρωτότυπες στήλες και ρεπορτάζ που θα συζητηθούν έρχονται από τον Σεπτέμβριο στο «Πάμε Δανάη!», μια εκπομπή με χιούμορ, αισιόδοξη διάθεση και φρέσκια ματιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved