Το Νησί: Ο μικρός Δημήτρης μπαίνει στον Σασμό! Δες πόσο έχει αλλάξει 11 χρόνια μετά
Media

Το Νησί: Ο μικρός Δημήτρης μπαίνει στον Σασμό! Δες πόσο έχει αλλάξει 11 χρόνια μετά

Έντεκα χρόνια μετά την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ως παιδί στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Το Νησί», ο τηλεοπτικός Δημητράκης επιστρέφει και είναι αγνώριστος!

Ο Μάνος Τσαγκαράκης στα 21 του χρόνια είναι έτοιμος να υποδυθεί έναν ακόμη ρόλο στη νέα σειρά του Alpha «Σασμός».

Τα χρόνια πέρασαν ο Μάνος μεγάλωσε και πλέον είναι ένας γοητευτικός νεαρός με όλο το μέλλον να ξανοίγεται μπροστά του.

Ήταν 10 χρόνων όταν πέρασε από casting για τη σειρά στο Mega και μάλιστα ήταν το τελευταίο παιδάκι που είχε κάνει δοκιμαστικό για τον ρόλο. Μόνιμος κάτοικος Κρήτης, εκεί οπού γυρίζεται και η σειρά Σασμός, ο νεαρός είναι πλέον αγνώριστος.

Δες τον στη gallery

Ήταν από τότε ένα ιδιαίτερα προσγειωμένο παιδί ενώ οι γονείς του φρόντισαν να μην εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας παραπάνω από το επιτρεπτό.

Μετά το τέλος της σειράς μάλιστα ο μικρός τότε Μάνος, γύρισε στα μαθήματά του και έκτοτε δεν τον είδαμε σε κάποια άλλη τηλεοπτική παραγωγή καθώς τόσο ο ίδιος όσο και οι δικοί του, δεν είχαν βλέψεις να ασχοληθεί με την υποκριτική. Φαίνεται όμως πως οι επιθυμίες του έχουν αλλάξει.

«Τότε ήμουν μαθητής της Ε΄ δημοτικού. Συνδύαζα το σχολείο με τα γυρίσματα. Στην πρώτη σκηνή ένιωθα παράξενα επειδή δεν είχα την εμπειρία. Όταν ο σκηνοθέτης είπε "πάμε", ήμουν αγχωμένος, δεν ήθελα να τα θαλασσώσω. Έπρεπε να θυμηθώ τα λόγια μου και να δώσω βαρύτητα στις εκφράσεις μου. Τελικά όλα πήγαν καλά. Ήταν αναπάντεχη η αγάπη που εισέπραξα απ' όλη την Ελλάδα.
Δεν γνώριζα πώς θα αντιδράσει ο κόσμος με ένα δεκάχρονο παιδί. Όπου πήγαινα διακοπές είτε εκδρομή με το σχολείο, με αναγνώριζαν, με σταματούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν "είσαι καταπληκτικός με έκανες να κλάψω"», είχε δηλώσει ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved