Άννα Ανδριανού: Τηλεοπτική επιστροφή με δύο δουλειές
Media

Άννα Ανδριανού: Τηλεοπτική επιστροφή με δύο δουλειές

Η Άννα Ανδριανού επιστρέφει τηλεοπτικά σε διπλό ρόλο- ηθοποιού και σεναριογράφου.

Η Άννα Ανδριανού σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα που θα υποδύεται στο εβδομαδιαίο σήριαλ του Open «Σ’ αγαπάω μεν αλλά…» αλλά και για τη σειρά «Τελευταία ώρα», η οποία θα είναι καθημερινή και θα προβάλλεται από το ίδιο κανάλι.

Τηλεοπτική επιστροφή φέτος και μάλιστα σε δύο δουλειές, καθώς θα σε δούμε στη νέα σειρά του ΟΡΕΝ «Σ' αγαπάω μεν, αλλά...», ενώ συμμετέχει σεναριακά και στο καθημερινό «Η τελευταία ώρα» του ίδιου καναλιού. Θα ήθελες να μας μιλήσεις λίγο για αυτό;

Το «Σ' αγαπάω μεν, αλλά...» είναι μια πολύ ωραία, κωμική σειρά, μια φρέσκια ιδέα που έρχεται από το Ισραήλ, όπου και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Τη διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει ο Αντώνης Ανδρής, η Μαργαρίτα Γερογιάννη και η Ρένα Ρίγγα, ενώ τη σκηνοθεσία η Μαρία Λάφη. Πραγματεύεται τις ανθρώπινες σχέσεις με επίκεντρο ένα ζευγάρι και τις φάσεις από τις οποίες περνάει. Τους βλέπουμε στην αρχή του έρωτα και του γάμου τους, στις κόντρες τους, όταν αποφασίζουν να κάνουν παιδί, πώς εξελίσσεται η ζωή τους με την έλευση αυτού του παιδιού, ενώ στην πορεία κάποια στιγμή χωρίζουν διατηρώντας πάντα επαφή, αν και κάνουν απόπειρες με άλλους συντρόφους. Αυτή είναι και η μεγάλη πρωτοτυπία της, κάθε δέκα επεισόδια, που είναι και ένας διαφορετικός κύκλος, παρακολουθούμε ένα άλλο στάδιο τους. Οι βασικοί πρωταγωνιστές, τους οποίους υποδύονται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ευστάθιο Τσαπαρέλη, είναι δυο άνθρωποι οι οποίοι, παρότι ενήλικοι βιολογικά, συναισθηματικά λειτουργούν σαν ανήλικοι, προσπαθούν να μεγαλώσουν, να ωριμάσουν. Ένα ζευγάρι που μαζί δεν κάνει και χώρια δεν μπορεί, έχουν μια εκρηκτική σχέση, είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλο, αν και συχνά είναι εξίσου δύσκολο να ζει και ο ένας με τον άλλο. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στον περίγυρο τους, καθώς όλοι προσπαθούν να τους βοηθήσουν, αλλά κάθε απόπειρα τους φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Εγώ παίζω την Πηνελόπη, τη μητέρα της ηρωίδας, που είναι σεξολόγος και για χρόνια ζούσε σε κάτι τροπικά νησιά, με ένα Λατίνο σύζυγο, αλλά πλέον έχει χωρίσει και επιστρέφει στην Ελλάδα. Ως χαρακτήρας, είναι αυτό που λέμε «ξερόλας» -αν και πολύ χαριτωμένη-, εξαιρετικά παρεμβατική, με αποτέλεσμα να επεμβαίνει αρκετά στη ζωή του ζευγαριού, επικαλούμενη μάλιστα και την αυθεντία της επιστήμης της, με καταστροφικές συνήθως συνέπειες. Έχει ενδιαφέρον γιατί βλέπουμε επιπλέον και τη σχέση μάνας-κόρης. γενικά με γοητεύει το ότι είναι μια γυναίκα που τολμάει τα πάντα.

Θα μας πεις και δυο λόγια για την «Τελευταία ώρα»;

Η «Τελευταία ώρα» ξεκίνησε από μια δική μου ιδέα, την οποία είχα δουλέψει πριν από δυο-τρία χρόνια μαζί με κάποιους άλλους ανθρώπους, αλλά δεν έμελλε να προχωρήσει τότε, γιατί προέκυψαν διάφορα στο μεταξύ. Τη συγγραφή έχει αναλάβει μια μεγάλη ομάδα εξαίρετων σεναριογράφων και εγώ ασχολούμαι με την επιμέλεια του τελικού σεναρίου, όπως έκανα στα «Κλεμμένα όνειρα» και στους «Εννέα μήνες». Πρόκειται για μια δραματική σειρά με έντονα στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ και σασπένς. Εδώ βλέπουμε τις μεγάλες περιπέτειες στις οποίες μπαίνει μια οικογένεια, καθώς δύο ξαδέλφες, λίγο πριν φύγουν για τις σπουδές τους στο πανεπιστήμιο, κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής με την παρέα τους προκαλούν ένα θανατηφόρο τροχαίο, το οποίο δεν αποκαλύπτουν σε κανέναν. Φυσικά, αυτό προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και γεγονότα, τα οποία θα πέσουν πάνω τους σαν ντόμινο, αλλάζοντας τελείως τη ζωή όχι μόνο των κοριτσιών, αλλά και των γύρω τους και της ευρύτερης οικογένειας τους, ανθρώπων που παράλληλα έχουν τις δικές τους ιστορίες. Έτσι στην πορεία θα αποκαλυφθούν πολύ βοριά οικογενειακά μυστικά και πράγματα που έχουν γίνει στο παρελθόν. Είναι μια πρωτότυπη υπόθεση γιατί δεν έχει να κάνει μόνο με την εκδίκηση, .όπως είναι το προφανές, αλλά καταπιάνεται και με πάρα πολλά κοινωνικά θέματα. Για παράδειγμα, στην ιστορία εμπλέκεται μια ΜΚΟ, η οποία όμως διακινεί μετανάστριες και αρκετά άλλα. Αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε σε κουβέντες για το καστ, οπότε δεν μπορώ να πω περισσότερα. Η σκηνοθεσία είναι του Στάμου Τσάμη, τα γυρίσματα γίνονται στην Κύπρο, ενώ θα μεταδίδεται και σε κυπριακό κανάλι εκτός από το ΟΡΕΝ. Είναι μια πολύ καλοδουλεμένη σειρά και πολύ ιδιαίτερη.

Παρά τον εγκλεισμό που μας επέβαλε η πανδημία και έχει αλλάξει τις ζωές όλων, εσύ κατάφερες να μείνεις αρκετά ενεργή και πολύ δημιουργική αυτό το διάστημα.

Την περίοδο της καραντίνας έκανα live streaming παραστάσεις, που είχα παίξε στο παρελθόν, και ασχολήθηκα με τη συγγραφή ενός μυθιστορήματος, το οποίο δεν έχω ολοκληρώσει ακόμη γιατί στο μεταξύ έληξε το lockdown και αρχίσαμε πολύ εντατικές πρόβες. Παράλληλα είχα και τις παραστάσεις με τις «Ανθισμένες μανόλιες» που πηγαίνουν πάρα πολύ καλά, είπε η Άννα Ανδριανού στο περιοδικό 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved