Το Πρωινό: Όλα έτοιμα για τη νέα σεζόν! Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας
Media

Το Πρωινό: Όλα έτοιμα για τη νέα σεζόν! Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας

Το Πρωινό επιστρέφει ανανεωμένο με πολλές αλλαγές.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αφού απόλαυσαν ένα ωραίο καλοκαίρι, «φόρτισαν» μπαταρίες και ξεκουράστηκαν, είναι έτοιμοι για την επιστροφή τους καλωσορίζοντας νέους συνεργάτες μιας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, βασικό μέλος της εκπομπής αποχώρησε.

Ένας από τους παλιούς συνεργάτες, ο σεφ Πέτρος Συρίγος, ήταν εκείνος που έκανε την αποκάλυψη της ημερομηνίας της πρεμιέρας.

«We are back 🤗😄⠀

Μια επιτυχημένη συνταγή δύσκολα την αλλάζεις!!⠀

Έτσι κι εμείς δίνουμε ραντεβού για δεύτερη χρονιά με την @fayskorda και τον @gliagas κάτω από τη στέγη του @ant1tv 🎉⠀

Απο τις 6 Σεπτεμβρίου θα βρίσκομαι στη κουζίνα του @toprwino_ant1 για να μοιραστώ μαζί σας λαχταριστές και ολοκαίνουριες συνταγές 🍽️⠀

Είστε έτοιμοι;⠀», έγραψε ο ίδιος.

Θυμίζουμε πως η αυλαία είχε πέσει σε κλίμα συγκίνησης με τους δυο παρουσιαστές να αποχαιρετούν τον καλό τους φίλο και συνεργάτη, Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον οποίο τη νεα σεζόν θα απολαμβάνουμε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

«Φτάσαμε στο τέλος! Τέτοια μέρα, τέτοια ώρα να σας ευχαριστήσουμε όλους. Μία χρονιά ιδιαίτερη, ήμασταν μαζί, την περάσαμε μαζί. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ και μπροστά από τις κάμερες και πίσω. Και τα παιδιά που δουλεύουν νυχθημερόν με όλες αυτές τις δυσκολίες φέτος. Να ευχαριστήσουμε το κανάλι…» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Καλή επιτυχία στον Δημητρό για τα νέα του τηλεοπτικά καθήκοντα. Δημήτρη να πας καλά. Σε αγαπάμε πολύ, είσαι φίλος μας πολύ. Εμένα δεν μου αρέσουν οι δακρύβρεχτες και μεγάλες κουβέντες. Καλό καλοκαίρι να είστε όλοι καλά», είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved