Ήλιος: Δε σταματούν οι ανατροπές- Νέα γυναίκα στη ζωή του Δημήτρη
Media

Ήλιος: Δε σταματούν οι ανατροπές- Νέα γυναίκα στη ζωή του Δημήτρη

Ήλιος: Μια παλιά σύντροφος και συνεργάτης του αστυνόμου Λαϊνά έρχεται να αναστατώσει τη δουλειά και τον γάμο του και η Αλίκη δείχνει να ενοχλείται από την παρουσία της.

Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς «Ήλιος», που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή των ηρώων. Ανάμεσα τους είναι και η Ελπίδα Σταύρου, την οποία θα υποδυθεί η Αντιγόνη Φρυδά. Η Ελπίδα ήταν μαζί με τον Δημήτρη στη Σχολή της Αστυνομίας και είχαν μια σύντομη ερωτική ιστορία. Από τότε οι δρόμοι τους χώρισαν. Εκείνη έχει γίνει μια ικανή και επιτυχημένη εγκληματολόγος στην Αθήνα. Είναι μια δυναμική και φιλόδοξη αστυνομικός καριέρας, που έρχεται στην Καβάλα για να βοηθήσει στη διαλεύκανση μιας διπλής στυγερής δολοφονίας που έχει συγκλονίσει την πόλη.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά», της λέει ο Δημήτρης όταν τη βλέπει. «Ποτέ μη λες ποτέ», του απαντάει εκείνη. Αυτή τη φορά ο Λαϊνάς αποκαλύπτει εξ αρχής στην Αλίκη τη σύντομη σχέση του με την Ελπίδα στη σχολή. Δεν θέλει να υπάρξουν σύννεφα και προβλήματα στον γάμο του, όπως εκείνα που αντιμετώπισαν με την εμφάνιση της Μπέτυς, την παιδική φίλη της Αλίκης από το ίδρυμα. Τότε ο Δημήτρης δεν είχε πει στη γυναίκα του για την ερωτική περιπέτεια που είχε στο παρελθόν με τη φίλη της, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν παρεξηγήσει και να πικραθούν μεταξύ τους. Αυτή τη φορά όμως δεν επαναλαμβάνει το ίδιο λάθος.

Ο φόβος της Αλίκης

Στο δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς «ήλιος», θα δούμε ότι η Αλίκη έχει εμπιστοσύνη στον Δημήτρη. Όμως οι υποθέσεις που έχει αναλάβει τον αναγκάζουν να λείπει πολλές ώρες από το σπίτι. Εκείνη έχει να διαχειριστεί το πένθος των παιδιών της για τον πατέρα τους, την κακή ψυχολογική κατάσταση της Αλεξάνδρας και τη δουλειά της. Παράλληλα, στο πίσω μέρος του μυαλού της έχει έναν ενδόμυχο φόβο ότι ένα παλιό αίσθημα πάντα μπορεί να αναζωπυρωθεί, ειδικά όταν δύο άνθρωποι δουλεύουν ατέλειωτες ώρες μαζί.

Ο Δημήτρης από την άλλη έχει άλλα προβλήματα. Η Ελπίδα μπροστά στη διαλεύκανση της υπόθεσης δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν. Κάνει τα πάντα για να βρει την άκρη του νήματος - πολλές φορές ερχόμενη σε ρήξη μαζί του. «Είμαστε ομάδα. Δεν μπορείς να λειτουργείς μόνη σου και να παίρνεις πρωτοβουλίες χωρίς να ενημερωθώ», της λέει σε μια από τις κόντρες τους. «Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Κάθε λεπτό μπορεί να είναι σημαντικό», του απαντάει εκείνη. Αυτό όμως που κανείς δεν γνωρίζει είναι αν τα κίνητρα της Ελπίδας είναι καθαρά ή υπάρχει και άλλος λόγος για την άφιξη της στην πόλη, αναφέρει το περιοδικό Tv24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved