Άγριες μέλισσες: «Η Ρίζω δεν πρέπει να... ανοίγει και πολύ το στόμα της»
Media

Άγριες μέλισσες: «Η Ρίζω δεν πρέπει να... ανοίγει και πολύ το στόμα της»

Η Ελένη Καρακάση, η αγαπημένη Ρίζω  από το σήριαλ  «Άγριες μέλισσες», άφησε για λίγο το Διαφάνι και αλωνίζει την Ελλάδα περιοδεύοντας, μέχρι τον Σεπτέμβριο με την εξαιρετική παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο», η οποία, κορονοϊού επιτρέποντος, από τον Οκτώβριο θα ανέβει στο θέατρο Βεάκη.

Παράλληλα κάνει γυρίσματα, για τη δραματική σειρά του ΑΝΤΙ, «Άγριες μελισσες», όπου οι εξελίξει θα είναι καταιγιστικές.

Η Ελένη Καρακάση, μίλησε στο περιοδικό Tv24 για όσα θα συμβούν στο Διαφάνι στο τρίτο κύκλο της δραματικής σειράς Άγριες μέλισσες, και κατά πόσο θα καταφέρει η χούντα να τη φιμώσει!

Τώρα η Ρίζω ως κυρία διοικητού θα έχει άλλη κοινωνική θέση στο Διαφάνι, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι ευχάριστη λόγω χούντας.

«Ούτε ο Προύσαλης ούτε η Ρίζω θέλουν τα αξιώματα την περίοδο αυτή, αλλά αναγκαστικά θα προσπαθήσουν να ισορροπήσουν τα πράγματα στο χωριό».

Η άλλη δυσκολία για τη Ρίζω είναι ότι δεν πρέπει να... ανοίγει και πολύ το στόμα της.

«Φαντάζομαι ότι οι ιστορίες που ανοίγουν στα πρώτα επεισόδια έχουν άξονα τα καινούρια πρόσωπα που εντάσσονται και θα αλλάξει γενικά το κλίμα της σειράς. Μπαίνοντας στη φάση της λογοκρισίας πρέπει να φιλτράρεις ό,τι λες και ό,τι κάνεις . Νομίζω ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον και για μας και για τον κόσμο. Δεν είναι μεγάλο το πέρασμα που θα γίνει χρονικά, μόλις έξι μηνών, αλλά αλλάζουν άρδην τα πράγματα».

Τι θα κάνουν στη χούντα οι γυναικείες δυνάμεις του χωριού; Γυναίκες ενωμένες ποτέ νικημένες;

«Ναι, αυτό είναι μεγάλη κουβέντα και το έχουν αποδείξει. Βλέπουν με άλλα μάτια από τους άντρες, πιο ψύχραιμα και αποστασιοποιημένα. Οι άντρες δεν φιλτράρουν, είναι πιο παρορμητικοί, και δεν πάνε στο δεύτερο επίπεδο. Οι γυναίκες επεξεργάζονται καλύτερα τα δεδομένα».

Φοβηθήκατε την τρίτη σεζόν;

«Εγώ φοβήθηκα τη δεύτερη όχι σεναριακά, αλλά ότι μπορεί ο κόσμος να ψάξει και να βρει ενδιαφέρον σε άλλα σίριαλ και να χάσουμε κάτι. Είδα ότι τη δεύτερη χρονιά αυξήθηκαν οι τηλεθεατές. Εχω εμπιστοσύνη στους σεναριογράφους γιατί εν αρχή ην ο λόγος».

Πάντως, είστε ωραία παρέα.

«Στο παρασκήνιο είμαστε λίγο πανηγύρι όταν μαζευόμαστε για γύρισμα οι... του καφενείου. Παιδική χαρά. Οταν ξέρεις ότι θα δουλέψεις πολλές ώρες και υπάρχει καλό κλίμα είναι άλλη η ψυχολογία σου, ανεβασμένη. Υπάρχει πολλή αγάπη μεταξύ μας αλλά και γι' αυτό που κάνουμε και ο κόσμος το καταλαβαίνει. Νιώθω πηγαίνοντας στη δουλειά, ότι βλέπω τους φίλους μου, είπε η Ελένη Καρακάση για το κλίμα που υπάρχει στη σειρά Άγριες μέλισσες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved