Ελένη Μενεγάκη: Η επιστροφή, οι προσδοκίες και τα ερωτηματικά
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η επιστροφή, οι προσδοκίες και τα ερωτηματικά

Μια νέα εποχή ξεκινά το φθινόπωρο για την Ελένη Μενεγάκη στο Mega.

Η παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι-από το οποίο έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο. Ύστερα από έναν χρόνο απουσίας από τα τηλεοπτικά μας δρώμενα, η ίδια είναι ανανεωμένη, το τηλεοπτικό προϊόν όμως που θα προτείνει στο κοινό της θα είναι όντως κάτι διαφορετικό;

Τον Σεπτέμβριο η Ελένη Μενεγάκη «επιστρέφει εκεί όπου ανήκει: στις καρδιές των τηλεθεατών» αναφέρει η ανακοίνωση του ΜΕGΑ και υπόσχεται η επιστροφή της «ωραίας Ελένης» να κάνει αίσθηση, θα κάνει όμως; Το πολύ ωραίο τρέιλερ που ετοίμασε έβγαλε προς τα έξω μια διάθεση αυτοσαρκασμού και μια ανεμελιά... Αλίκης Βουγιουκλάκη. Μια πρώτη ματιά όμως στο πώς στήνεται η καινούρια εκπομπή, με τον ίδιο πάλι τίτλο (τι άλλο, «Ελένη»), μας κάνει να νιώθουμε ότι αυτό που θα δούμε στους δέκτες μας θα είναι πάλι σχεδόν το ίδιο με αυτό που βλέπαμε μέχρι το καλοκαίρι του 2020 στον Alpha.

Η παγίδα...

θα πίστευε κανείς πως η Ελένη Μενεγάκη, με την τεράστια πείρα που διαθέτει και το κοφτερό μυαλό που κρύβεται μέσα στο υπέροχο ξανθό κεφάλι της, θα επεδίωκε η επιστροφή της να κάνει μπαμ, να προκαλέσει αίσθηση. Χωρίς να θέλουμε να προεξοφλήσουμε κάτι, φαίνεται πως η παρουσιάστρια επιλέγει την πεπατημένη οδό. Πλάι της θα βρίσκονται οι παλιοί της συνεργάτες Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ενώ καταφθάνουν και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Σάββα Πούμπουρα. Από το πρόγραμμα δεν θα λείπουν σχόλια, ειδήσεις, απόψεις, πληροφορίες, συνομιλίες, εκμυστηρεύσεις, αναμνήσεις, προβλέψεις, αποκαλύψεις και φυσικά επικαιρότητα. Την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος. Η Μενεγάκη επέλεξε και πάλι άτομα που ξέρει καλά, εμπιστεύεται και την κάνουν να νιώθει ασφαλής στον αέρα. Στο νέο της εγχείρημα θέλει να στήσει ένα παρεάκι σαν αυτό που είχαν με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Κατερίνα Ζαρίφη, ένα παρέακι που την είχε απογειώσει για πολλά χρόνια στον Alpha. Μπορείς φυσικά να προσπαθήσεις να επαναλάβεις το παρελθόν σου, αυτό όμως δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θα έχεις την-ίδια επιτυχία. Και αυτή είναι η παγίδα στην οποία δεν θέλει να πέσει η Ελένη.

Νέο περιβάλλον

Σίγουρα υπάρχει μερίδα του κόσμου που θέλει να βλέπει την Ελένη να κάνει τα νάζια της, να γελάει, να σπρώχνει, να διαφημίζει προϊόντα με τον ξεχωριστό της τρόπο, να... μουγκρίζει στα φαγητά πάνω από την κουζίνα, να κάνει τις συνεντεύξεις με το δικό της στιλ, και όλα αυτά είναι όντως ωραία και καλά, όμως δεν φτάνουν. Η τηλεόραση, αλλά και το κοινό έχουν αλλάξει, πολύ περισσότερο τον τελευταίο χρόνο, με την πανδημία. Ο κόσμος θέλει να βλέπει άλλα πράγματα, ενημερώνεται και ψυχαγωγείται από το διαδίκτυο και μια παλαιού τύπου ψυχαγωγική εκπομπή δεν θα του πει απολύτως τίποτα.

Είδαμε άλλωστε πώς πήγε και η Φαίη Σκορδά, που επανέφερε στο «Πρωινό» και άλλους από το επιτυχημένο παρελθόν της εκπομπής, όμως αυτό δεν είχε τελικά κανένα αποτέλεσμα. Ύστερα από έναν χρόνο απουσίας θα θέλαμε να δούμε τη Μενεγάκη σε κάτι διαφορετικό. Ένα βραδινό τοκ σόου, με καλεσμένους και εξομολογητικές συνεντεύξεις, θα ήταν ιδανικό για το comeback της, αλλά κάτι τέτοιο δεν βλέπουμε δυστυχώς να συμβαίνει. Η καινούρια τηλεοπτική σεζόν προμηνύεται άκρως ανταγωνιστική, απαιτητική, ακόμα και σκληρή. Η Ελένη είχε τη μοναδική ευκαιρία μετά την .απουσία μιας χρονιάς να κάνει μια ΜΕGAλη επιστροφή, αλλά φαίνεται πως δεν το τολμάει, για τους δικούς της λόγους. Το ότι η Μενεγάκη είναι brand name και μοναδική στο είδος της κανείς δεν το αμφισβητεί. Το θέμα είναι να μην πέσει θύμα των επιλογών της και να μην εύχεται το τηλεοπτικό της φινάλε στον Alpha να ήταν και αυτό με το οποίο έπρεπε να κλείσει την καριέρα της μπροστά από τις κάμερες, αναφέρεται χαρακτηριστικά το περιοδικό Τηλέραμα.

https://www.instagram.com/p/CRzPzU2Df0y
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved