Media

Κατερίνα Καραβάτου: Επιβεβαιώνει τις φήμες που θέλουν την Ηλιάκη στο πλευρό της; Οι πρώτες δηλώσεις

Κατερίνα Καραβάτου στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό από τον Κρατερό Κατσούλη μίλησε και για το άλλο διαζύγιο που πήρε με το STAR, την πρόταση του Mega και πώς νιώθει που επιστρέφει τηλεοπτικά με εκπομπή το Σαββατοκύριακο ενώ απάντησε και στις φήμες που θέλουν τη Μαρία Ηλιάκη και πάλι στο πλευρό της.

«Επέλεξα τη συγκεκριμένη πρόταση του Mega γιατί ένιωσα ότι μου ταίριαζε περισσότερο, ότι βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον όπου αισθάνομαι πολύ οικεία, πολύ όμορφα, με ανθρώπους στην ηγεσία που γνωρίζω από παλιά και τους έχω εμπιστοσύνη. Με τίμησαν με την πρότασή τους και όταν βρεθήκαμε όλοι μαζί ξανά, ήξερα ότι έχω κάνει τη σωστή επιλογή.
Για μένα η αίσθηση της αγάπης και της ασφάλειας είναι το παν».

Πώς νιώθει που επιστρέφει στο Σαββατοκύριακο;

«Ενθουσιασμένη! Αλήθεια, ανυπομονώ. Η πρόταση του Mega αφορούσε τη συγκεκριμένη ζώνη και ο στόχος μου είναι να κάνουμε μια εκπομπή που να αφορά όλους τους ανθρώπους. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είμαστε μια καλή παρέα σε μια ζοφερή εποχή, όπου θα έχουμε και χιούμορ αλλά και θα καταθέτουμε την άποψή μας και θα βοηθάμε όπως και όπου χρειάζεται. Θα ζούμε εντός πραγματικότητας όλοι μαζί», λέει στο ΟΚ!.

Όσο για τη Μαρία Ηλιάκη δηλώνει:

«Τη Μαρία την αγαπώ. Τα δάκρυά μου για εκείνη ήταν δάκρυα χαράς γιατί είναι ένα κορίτσι που κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδιά της κι αυτό είναι κάτι που εκτιμώ πολύ. Εγώ πάντα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με τη Μαρία. Γενικά οι άνθρωποι που ήμασταν μαζί στο Κους κους λέμε πάντα ότι θέλουμε να ξανασυνεργαστούμε, έχουμε σχέσεις οικογενειακές. Μας έχει δέσει μια ιστορία τηλεοπτική που έγινε πολύ προσωπική. Είναι εξωπραγματικά συγκινητικό αυτό. Δεν είναι πολύ ωραίο σε έναν χώρο που θεωρείται ανθρωποφάγος να αποδεικνύεται πως μπορεί και να μην είναι;»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved