Αποκλειστικό The Voice: Η ημερομηνία της πρεμιέρας, οι κριτές και η μεγάλη αλλαγή
Media

Αποκλειστικό The Voice: Η ημερομηνία της πρεμιέρας, οι κριτές και η μεγάλη αλλαγή

The Voice: Το μουσικό σόου που το τηλεοπτικό σόου έχει αγαπήσει όσο κανένα επιστρέφει αλλά με αλλαγές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr το The Voice σε λίγες ημέρες ξεκινά τα γυρίσματα με τις οντισιόν να είναι προ των πυλών.

Πιο συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου οι κριτές παίρνουν θέση στις καρέκλες τους, μόνο που και εκεί θα έχουμε, όπως αποκλειστικά σας είχαμε αποκαλύψει μια μεγάλη αλλαγή.

Κριτές του φετινού κύκλου θα είναι ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης ενώ τη θέση της Ελεονώρας Ζουγανέλη, η οποία αποχώρησε, παίρνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η πρεμιέρα του σόου με βάση τον έως τώρα προγραμματισμό, θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου και ημέρα Σάββατο.

Αυτή θα είναι και η μεγάλη αλλαγή καθώς τη φετινή τηλεοπτική σεζόν το The Vοice θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Αυτό θα γίνει διότι όπως μαθαίνουμε από Δευτέρα έως και Παρασκευή θα προβάλλεται το νέο σόου μαγειρικής Top Chef με πιθανή ώρα μετάδοσης στις 9 το βράδυ ενώ αμέσως μετά θα παίρνει σκυτάλη στο Big Brother.

Tην παρουσίαση θα αναλάβει ξανά ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος κρίνεται ο καταλληλότερος για το συγκεκριμένο μουσικό project.

Να θυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής, λόγω των υποχρεώσεών του με το Survivor πριν από μερικούς μήνες χρειάστηκε να αφήσει την παρουσίαση του The Voice -με τη σύμφωνη γνώμη του καναλιού πάντα- για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και να αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης. Τη θέση του για τα live προς τον τελικό αλλά και αυτό του τελικού είχε πάρει η όμορφη Δούκισσα Νομικού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved