Έφη Αλεβίζου: «Πιστεύω ότι μόνο επίσκεψη εξωγήινων στη Γη δεν έχω παρουσιάσει»
Media

Έφη Αλεβίζου: «Πιστεύω ότι μόνο επίσκεψη εξωγήινων στη Γη δεν έχω παρουσιάσει»

Η Έφη Αλεβίζου βρίσκεται εδώ και δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια στην παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Alpha. 

Η Έφη Αλεβίζου είναι μια γυναίκα με ευαισθησίες και χαίρεται σε κάθε ευκαιρία τη ζωή. Το φετινό καλοκαίρι μαζί με την τηλεοπτική της παρέα δοκιμάστηκε στην πρωινή εκπομπή «Alpha παντού» και δείχνει να τα καταφέρνει περίφημα.

Η Έφη Αλεβίζου, μίλησε με αφοπλιστικότητα σε πρόσφατη συνέντευξή της, για το πώς βγήκε πρώτη φορά στο δελτίο ειδήσεων αλλά και ποια είδηση που έχει παρουσιάσει την συγκίνησε.

Στην περίπτωσή σου, η δημοσιογραφία πώς προέκυψε; Πόσο επεισοδιακή ήταν η πρώτη σου εμφάνιση στον αέρα;

Είχα πάει την πρώτη μέρα που έπιασα δουλειά στη σύσκεψη του δελτίου και ο Νίκος Χατζηνικολάου, τότε διευθυντής ειδήσεων του Alpha, μου είπε μόλις τελειώσαμε: «Έφη, πήγαινε στο μακιγιάζ, βγαίνεις στον αέρα». Δεν αντέδρασα. Νόμιζα ότι μιλάει σε κάποια άλλη Έφη...Ήταν τόσο απότομο, τόσο ξαφνικό και αναπάντεχο, που δεν πρόλαβα να αγχωθώ, θυμάμαι όμως, σαν τώρα, να κατεβαίνω στο στούντιο και στους διαδρόμους και να στέλνω σαν τρελή SMS στους φίλους μου και στην οικογένειά μου ότι σε πέντε λεπτά βγαίνω στην τηλεόραση.

Υπάρχει κάπου αυτό το βίντεο της πρώτης σου τηλεοπτικής εμφάνισης; Κοιτώντας το τώρα γελάς αμήχανα ή θέλεις να το εξαφανίσεις;

Σίγουρα γελάω, γιατί ήμουν τρομερά μαυρισμένη, με πλατινέ μαλλιά, όπως δηλαδή άρμοζε στη μόδα του 2004. Αλλά όχι, δεν θέλω να το εξαφανίσω. Δεν θέλω να εξαφανίσω, ούτε να αλλάξω το παρελθόν. Σίγουρα ήμουν πιο ξέγνοιαστη τότε, όπως και όλη η Ελλάδα νομίζω εκείνο το τρελό καλοκαίρι του 2004, αλλά ειλικρινά την απόλαυσα τη διαδρομή.

Είσαι από τους ανθρώπους που βλέπουν «το ποτήρι μισογεμάτο» και θεωρούν πως με θέληση και επιμονή όλα γίνονται;

Όχι, για να είμαι ειλικρινής, δεν κατορθώνονται όλα. Δεν αρκεί να το θέλεις και να προσπαθείς. Όσο και να το θέλω, όσο και να προσπαθήσω, δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως η Αντέλ, ούτε να κάνω στους κρίκους αυτά που κάνει ο Πετρούνιας. Σίγουρα η προσπάθεια και η επιμονή είναι τρομερά σημαντικά σε μια δουλειά, αλλά δεν αρκούν. Χρειάζεται ταλέντο, σωστό timing και, όπως για όλα τα πράγματα στη ζωή, τύχη. Αυτα έχεις όλα αυτά και ξεθεωθείς στη δουλειά, τότε ναι... μπορεί να γίνεις ο Αντετοκούνμπο. Αλλά επειδή το συνολικό «πακέτο» είναι σπάνιο, ο Γιάννης είναι μόνο ένας!

Αν αύριο έφευγες από το δελτίο, πού θα έβλεπες τον εαυτό σου; Ποιο διαφορετικό κομμάτι παρουσίασης πιστεύεις ότι θα σου ταίριαζε;


Η εκπομπή που κάνουμε κάθε πρωί με τη Μαρία Νικόλτσιου και τον Γιώργο Γρηγοριάδη, το Alpha Παντού, πραγματικά μου αρέσει πολύ. Περισσότερο απ' όσο περίμενα. Δεν ξέρω όμως αν θα άφηνα τα δελτία για να κάνω μόνο εκπομπές. Σίγουρα δεν έχω κανένα πρόβλημα να «τσαλακωθώ», αρκεί αυτό που κάνω να είναι ο εαυτός μου. Δεν μπορώ δηλαδή να πρέπει να παίξω έναν «ρόλο» στην τηλεόραση, κάτι που δεν είναι ο εαυτός μου. Νομίζω ότι θα με δυσκόλευε και θα με πίεζε. Από την άλλη, αν έπρεπε να τραγουδάμε με τον Θάνο Καλλίρη κάθε μέρα, όπως κάναμε πριν από λίγες εβδομάδες στην εκπομπή, θα ήμουν ευτυχής! Δεν ξέρω βέβαια αν θα άντεχαν οι τηλεθεατές. (Γελάει.)

Ποια μεγάλα γεγονότα έχεις παρουσιάσει στον αέρα και ποιες πολύ δύσκολες καταστάσεις κλήθηκες να διαχειριστείς;


Είναι τόσο, μα τόσο πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Ειλικρινά, πιστεύω ότι μόνο επίσκεψη εξωγήινων στη Γη δεν έχω παρουσιάσει! Αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάτι όμως, θα επέλεγα την ημέρα που η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε -και επίσημα- ως εγκληματική οργάνωση. Ήταν μια στιγμή ανακούφισης για όλους μας. Σαν να σβήσαμε αυτή την κηλίδα ντροπής που είχε πάνω της η γενιά μας.

Υπάρχει κάποια άλλη παρουσιάστρια με την οποία μπορεί να σε έχουν μπερδέψει κατά καιρούς;
Η κόρη μιας φίλης μας «με χαιρετάει» κάθε φορά που βλέπει τη Ζέτα Μακρυπούλια στην τηλεόραση, είπε η Έφη Αλεβίζου στο περιοδικό Ok.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved