Ιορδάνης Χασαπόπουλος-Ανθή Βούλγαρη: «Επιστρέψαμε με διάθεση για πολλή δουλειά»
Media

Ιορδάνης Χασαπόπουλος-Ανθή Βούλγαρη: «Επιστρέψαμε με διάθεση για πολλή δουλειά»

H ενημέρωση με αξιοπιστία, ταχύτητα και αμεσότητα παραμένει ο πρωταρχικός στόχος για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη είναι ένα δυνατό δίδυμο στην ενημέρωση, με τη χημεία να είναι το «κλειδί» της επιτυχίας τους. Από τη Δευτέρα 23 Αυγουστού η «Κοινωνία Ωρα Mega» μάς λέει και πάλι «καλημέρα» στις 5.00.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη μίλησαν στην εφημερίδα Secret για την επιστροφή τους στο πλατό αλλά και το στόχο που έχουν για αυτή τη χρονιά.

Με τι διάθεση επιστρέφετε στο πλατό;

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Με την καλύτερη. Πάντα, κάθε πρεμιέρα έχει τη δική της γοητεία και τις αγωνίες της. Ολοι μας περάσαμε ένα δύσκολο και φορτισμένο καλοκαίρι με τις πυρκαγιές και την καταστροφή που άφησαν πίσω τους, αλλά και με τον κορονοϊό να παραμονεύει διαρκώς παντού. Το φθινόπωρο και ο χειμώνας που έρχονται ελπίζουμε να είναι καλύτεροι από πέρυσι. Φέτος έχουμε το εμβόλιο στη φαρέτρα μας, αλλά και περισσότερες ελευθερίες. Ο αγώνας για σωστή, έγκαιρη και σφαιρική ενημέρωση δεν σταματά ποτέ. Και η πρωινή ενημέρωση στην τηλεόραση, και ειδικά στο Mega, είναι αυτή που καθορίζει την ειδησεογραφία της ημέρας, αλλά και την ατζέντα στα μεγάλα θέματα.

Ανθή Βούλγαρη: Επιστρέφουμε με διάθεση για πολλή δουλειά και μεγάλη όρεξη για τη νέα σεζόν που ξεκινά στο Mega. Οι διακοπές τελείωσαν, αφήνοντας σε όλους μια δυσάρεστη γεύση, λόγω των τελευταίων γεγονότων με τις πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα. Η επικαιρότητα, όμως, είναι πάντα γεμάτη με δυσάρεστα, αλλά και ευχάριστα που συμβαίνουν στη ζωή μας. Η διάθεση, λοιπόν, είναι να είμαστε και φέτος άμεσοι και επαρκείς στην καταγραφή των θεμάτων και να δίνουμε βήμα στον κόσμο να συμμετέχει στην εκπομπή μας και να λέει την άποψή του. Σε αυτό «χτίσαμε» ως πρωινό ενημερωτικό δίδυμο, σε αυτό θα συνεχίσουμε να επενδύουμε.

Υπάρχει κάποια αλλαγή στην εκπομπή σας για τη νέα σεζόν; Ποιος είναι ο πρωταρχικός σας στόχος;

Ι.Χ.: Ο στόχος μας, από την πρώτη στιγμή που μας εμπιστεύτηκε το κανάλι την πρωινή ενημέρωση, ήταν και είναι ο τηλεθεατής από νωρίς το πρωί, πριν ακόμα φύγει για τη δουλειά του, να είναι σωστά ενημερωμένος και να ακούει όλες τις απόψεις. Να ξέρει τι τον περιμένει για την ημέρα που αρχίζει και να έχει σχηματίσει άποψη για τα θέματα της επικαιρότητας. Γι’ αυτό και προσπαθούμε να φιλοξενούμε πάντα τους πρωταγωνιστές και τα πρόσωπα-κλειδιά. Χωρίς λαϊκισμούς και, κυρίως, χωρίς σκοπιμότητες. Στην εκπομπή, λοιπόν, θα δώσουμε έμφαση ακόμα περισσότερό στα θέματα της κοινωνίας, της οικονομίας και της καθημερινότητας.

Α.Β.: Η ενημέρωση με αξιοπιστία, ταχύτητα και αμεσότητα είναι και παραμένει ο πρωταρχικός μας στόχος, θα ενισχύσουμε την εκπομπή με στήλες που αφορούν θέματα καθημερινά, χρηστικά και με ρεπορτάζ από όλη την Ελλάδα. Ο χειμώνας προβλέπεται δύσκολος από πλευράς ειδησεογραφίας, με όλες τις συνέπειες των καταστροφικών πυρκαγιών στη χώρα μας, αλλά και με την εξέλιξη της πανδημίας. Ολα τα θέματα θα τα βλέπουμε αναλυτικά και θα προσπαθούμε να αναδεικνύουμε και όσα δεν φαίνονται με την πρώτη «ανάγνωση». Παράλληλα, θα προσπαθούμε να βλέπουμε και την αισιόδοξη πλευρά όσων συμβαίνουν γύρω μας, να μη χάνουμε το κέφι μας και να μεταδίδουμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Είναι αυτό που έχει ανάγκη ο κόσμος, και αυτό το καταγράψαμε και την προηγούμενη σεζόν μέσα από τα μηνύματα που μας έστελναν καθημερινά και σε σταθερή βάση στην εκπομπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved