Σίσσυ Χρηστίδου: Το έξυπνο βίντεο του Mega! Κάπως έτσι αποκαλύφθηκε ο τίτλος της εκπομπής της
Media

Σίσσυ Χρηστίδου: Το έξυπνο βίντεο του Mega! Κάπως έτσι αποκαλύφθηκε ο τίτλος της εκπομπής της

Νέα εκπομπή,  νέο κανάλι και νέος τίτλος εκπομπής για τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η μεταγραφή της παρουσιάστριας ήταν από εκείνες που δεν περιμέναμε, κι όμως η Σίσσυ Χρηστίδου πάει Mega και κάπως έτσι αποκαλύφθηκε ο τίτλος της εκπομπής της.

Μέσα από ένα βίντεο στην επίσημη σελίδα του καναλιού στο Instagram είδαμε την παρουσιάστρια να μιλά για τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού ενώ στο κάτω μέρος «έπεφταν» οι τίτλοι.

Κάπου εκεί ανάμεσα διακρίναμε και τον τίτλο της δικής της εκπομπής, ο οποίος θα είναι «Χαμογέλα και Πάλι».

Με νόημα, μιας που δεν είναι και πολύ μακριά από τον τίτλο «Έλα Χαμογέλα» ενώ με σημασία για την ίδια την παρουσιάστρια αφού περνά μια πολύ μεγάλη δοκιμασία με την περιπέτεια υγείας της μαμάς της.

Δες το βίντεο

https://www.instagram.com/p/CS6wreuIdl6

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού αναφέρει:

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του τη Σίσσυ Χρηστίδου.
Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η ήρεμη δύναμη της ψυχαγωγίας.
Το γελαστό πρόσωπο που εμπιστεύεται και ακολουθεί ο τηλεθεατής επειδή εμπιστεύεται την αλήθεια και την αυθεντικότητά της.
Η Σίσσυ Χρηστίδου διαθέτει το σπάνιο χάρισμα της ζεστής και ουσιαστικής επικοινωνίας με τον κόσμο κι αυτό την κάνει ξεχωριστή. Από το ξεκίνημά της στην τηλεόραση της Θεσσαλονίκης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, μέχρι σήμερα διατηρεί στο ακέραιο τον αυθορμητισμό της και την θετική της προσέγγιση στα θέματα που απασχολούν την εκπομπή της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έρχεται στο MEGA και θα ομορφύνει τα Σαββατοκύριακα μας.
Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε πολλές ευχάριστες τηλεοπτικές στιγμές».

«Θα είμαστε λοιπόν στο Mega, όλη η ομάδα, έτσι όπως μας γνωρίσατε. Θα πίνουμε λοιπόν το καφεδάκι μας, θα είμαστε ακόμη πιο ενισχυμένοι, δεν μπορώ να σας πω πολλά και ετοιμαζόμαστε για να σας φέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ήμουνα γενικά να σκάσω μέχρι να σας το πω… αυτό!», είπε ενώ αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μαμά της.

«Κατά τα άλλα όλα καλά. Σας ευχαριστώ, δεν έχω λόγια. Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά, σαν αυτή που εσείς μου κάνετε κάθε μέρα», είπε μεταξύ άλλων μετά την ανακοίνωση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved