Άγριες Μέλισσες: Όταν η Αγορίτσα δεν είναι στο Διαφάνι, είναι μια άλλη! Δεν θα την αναγνωρίσεις
Media

Άγριες Μέλισσες: Όταν η Αγορίτσα δεν είναι στο Διαφάνι, είναι μια άλλη! Δεν θα την αναγνωρίσεις

Άγριες Μέλισσες: H Αγορίτσα είναι η γυναίκα που κρατά στα χέρια της ένας από τους πιο καταλυτικούς ρόλους στη σειρά.

Τα ξέρει όλα, τα ακούει όλα όμως παραμένει πιστή εκτός από εκείνες τις στιγμές που νιώθει την αδικία να την «πνίγει».

Είναι η τηλεοπτική Αγορίτσα, η οποία και στον τρίτο κύκλο αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη αν η Αγορίτσα θα παραμείνει στο σπίτι του Δούκα που πλέον έχει περάσει στα χέρια του Ακύλλα.

Για την ώρα ποζάρει εντελώς διαφορετική και πραγματικά δεν την αναγνωρίζουμε. Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει με το στιλ εκείνης της εποχής, όμως μακιγιαρισμένη με ανέμελα μαλλιά και καλοκαιρινό φόρεμα στα σοκάκια είναι μια άλλη.

Δες την στη gallery

Τι επιφυλάσσει η μοίρα στην Αγορίτσα; Θα μείνει με τη Μυρσίνη και τον Δούκα ή με τα παιδιά τους;

«Με τη Μυρσίνη και τον Δούκα θα μείνει στη Λάρισα και θα είναι τρόπον τινά ο συνδετικός τους κρίκος. Εκείνη τα έχει καλά με όλους. Δεν της κλείνει κανείς την πόρτα. Αυτός ο κύκλος θα είναι τελείως διαφορετικός από τον πρώτο και τον δεύτερο από γραφής σεναρίων. Μπαίνουμε στη χούντα, αλλάζουν οι άνθρωποι. O τρόπος που εκδηλώνονται, υπάρχει απαγόρευση. Ελπίζω να καταφέρουμε να τα βγάλουμε όλα αυτά και να τα δείξουμε όπως τα λέει το σενάριο. Έχουμε δουλίτσα. Μάλιστα ένας ιστορικός θα μας μιλήσει για την εποχή, για την οποία έχει γίνει έρευνα, για να μην ψάχνει ο καθένας μόνος του για τα τεκταινόμενα εκείνης της περιόδου», είπε πρόσφατα δίνοντας το δικό της spoiler

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved