Ναταλί Κακκαβά: Το μήνυμά της για τη διπλή πρεμιέρα και η φωτό από το πλατό
Media

Ναταλί Κακκαβά: Το μήνυμά της για τη διπλή πρεμιέρα και η φωτό από το πλατό

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για τη διπλή πρεμιέρα του ζευγαριού.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κακκαβά έρχονται μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ με δύο εκπομπές στο νέο πρόγραμμα.

Η παρουσιάστρια μάλιστα πανευτυχής με αυτό το νέο της βήμα στο πλευρό του άντρα της, πόσταρε μια φωτογραφία από την περασμένη σεζόν στο πλατό της εκπομπής που παρουσίαζαν κι έγραψε στη λεζάντα:

«Ένα χρόνο πριν βγάζαμε αυτή τη φωτογραφία στην πρώτη μας τηλεοπτική συνύπαρξη με τον @g.goudaras...
Ποιος θα φανταζόταν τοτε ότι έπεται και συνέχεια...
Σε λίγες μέρες λοιπόν ξεκινάμε...
Και δεν ξέρετε πόση χαρά αλλά και παράλληλα πόση αγωνία έχω..
Σας θέλω δίπλα μας γιατί χωρίς εσάς δεν θα τα καταφέρουμε..
Όλα Γκουντ λοιπον αλλά και Hello Big Brother..😘
@skaitv.gr
@grbigbrother
#Ολα_Γκουντ», σημείωσε.

Κάθε Παρασκευή στο BIG BROTHER LIVE, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα θα υποδέχονται στο studio τον συγκάτοικο που θα οδηγείται στην αποχώρηση. Μαζί με το εύστοχο σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη, θα αναλύουν τις σχέσεις των πρωταγωνιστών αλλά και όλες τις ιστορίες που θα αναπτύσσονται στο Σπίτι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Η διαδικασία επιλογής του φετινού cast είναι στην τελική ευθεία! Οι 14 πιο ενδιαφέροντες, ιδιαίτεροι και διαφορετικοί συγκάτοικοι που θα μπουν στο σπίτι του BIG BROTHER θα πρέπει να μοιραστούν την αλήθεια τους με το τηλεοπτικό κοινό γιατί ένας και μόνο ένας θα φύγει με το έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ… αυτός που θα κερδίσει την καρδιά των τηλεθεατών!

«Το ‘’Όλα Γκουντ’’,είναι το νέο μας στοίχημα,το νέο μας παιδάκι,αυτό που θα θέλαμε ως έκφραση να βρίσκεται στα χείλη όλων μας…‼️‼️Δυστυχώς τώρα περνάμε δύσκολα όμως θα κάνουμε τα πάντα ώστε το 3ωρο ραντεβού μας κάθε Σ/Κ στον @skaitv.gr να επιβεβαιώσει τον τίτλο❤️✔️Ναταλάκι μου @n.kakkava πάμε γερά με υγεία και χαμόγελα💕 #ολα_γκουντ», έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο Instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved