Άγριες Μέλισσες: Έκπληξη! Η αποκάλυψη του παπά Γρηγόρη για το νέο πρόσωπο στο Διαφάνι - Η πρώτη φωτό
Media

Άγριες Μέλισσες: Έκπληξη! Η αποκάλυψη του παπά Γρηγόρη για το νέο πρόσωπο στο Διαφάνι - Η πρώτη φωτό

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωστής Σαββιδάκης, ο τηλεοπτικός παπά Γρηγόρης είναι ο άνθρωπος μας. Κορυφαία τα spoilers του για τη σειρά αλλά και οι φωτογραφίες που κατά καιρούς ανεβάζει από το Διαφάνι γιατί πάντα κάτι έχουν να μας «πουν».

Όπως ακριβώς αυτή που ο ηθοποιός πόσταρε το πρωί της Τρίτης (24-08) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μας αποκάλυψε το νέο πρόσωπο οπού μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές αλλά και τον Λευτέρη Χαρίτο αυτήν την ώρα βρίσκονται στο Διαφάνι.

Βέβαια για ευνόητους λόγους δεν μας έδειξε το πρόσωπό του, σίγουρα όμως πρόκειται για μια από νέες εισόδους. Διότι ας μην ξεχνάμε πως στον τρίτο κύκλο της σειράς αρκετά είναι τα νέα πρόσωπα. «Δυστυχώς δεν μπορώ να σας αποκαλύψω ποιος είναι μαζί μας...
Σύντομα θα αφαιρεθεί το OMG...», γράφει ο ίδιος στην πρώτη φωτό από το χωριό.

Δες την στη gallery κι αν μπορείς μάντεψε!

Στα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες μέλισσες θα γίνει πραγματικά χαμός!

Ακύλας και Μυρσίνη ορκίζονται για εκδίκηση

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, λέει μία λαϊκή φράση και κάπως έτσι θα συμβεί και στην περίπτωση του Δούκα και της Ζωής, αφού δύο άτομα γνωρίζουν πολύ καλά το ένοχο μυστικό τους! Όταν το ένα από αυτά αποφασίσει να ανοίξει το στόμα του και να πει όσα ξέρει, θα ξεσπάσει νέος πόλεμος στο Διαφάνι!

Η Μυρσίνη και ο Ακύλας, όπως αναφέρει το περιοδικό Tv24, δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια! Μπορεί και οι δύο να υπήρξαν άπιστοι στους γάμους τους (η Μυρσίνη με τον Θωμά Κυπραίο και ο Ακύλας με τη Βιολέτα), αλλά αυτή τη φορά που θα νιώσουν οι ίδιοι την προδοσία στο πετσί τους θα εξοργιστούν και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να εκδικηθούν το παράνομο ζευγάρι! Από αυτόν τον πόλεμο κανείς δεν θα βγει αλώβητος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved