Τηλεθέαση: Πρώτη και με διαφορά η πρεμιέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega»
Media

Τηλεθέαση: Πρώτη και με διαφορά η πρεμιέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega»

Πρώτη με διαφορά η πρεμιέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» με ποστοστό 16,4%

Δυναμική πρεμιέρα για την «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη με την τηλεθέαση να φτάνει σε εξαιρετικά υψηλά ποσοστά.

Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό 18-54, η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA πέρασε πρώτη με ποσοστό 16,4%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό η «Κοινωνία ώρα MEGA» έφτασε μέχρι και 25,6%.

Η κυρίαρχη θέση της εκπομπής στον πίνακα τηλεθέασης καταγράφεται και με τη διαφορά 7,6 ποσοστιαίων μονάδων από τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές του ανταγωνισμού (ΣΚΑΙ : 8,8%, OPEN: 7,2%, ΕΤ1: 6,2%).

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη μας μεταφέρουν καθημερινά από τις 05:00 την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητα της ημέρας και όλων των θεμάτων που μας απασχολούν με άποψη, αμεσότητα αλλά και χιούμορ.

To τηλεοπτικό δίδυμο επέστρεψε μέσα από το κανάλι του Mega καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό από τις 5 το πρωί.

«Ξημερώματα, από τις 5 τώρα θα ξυπνάμε. Από τις 5 θα σας κρατάμε συντροφιά. Καλή σεζόν λέμε, δεν λέμε καλό φθινόπωρο και καλό χειμώνα γιατί οι περισσότεροι είναι σε διακοπές ακόμα», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με την Ανθή να λέει χαριτολογώντας: «Λέω φέτος να κάνουμε τραγούδι της εκπομπής μας τα ξημερώματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved