ΣΚΑΙ: Οι ενημερωτικές εκπομπές επιστρέφουν – Όλες οι λεπτομέρειες
Media

ΣΚΑΙ: Οι ενημερωτικές εκπομπές επιστρέφουν – Όλες οι λεπτομέρειες

Ο ΣΚΑΪ συνέχισε απρόσκοπτα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου να δίνει στους τηλεθεατές τον παλμό της επικαιρότητας.

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού βρισκόταν σύσσωμο παρών στη μάχη της ενημέρωσης, όπου το απαιτούσαν τα γεγονότα έχοντας συνεχή ροή ενημέρωσης με ανταποκριτές σε όλα τα μέτωπα των πυρκαγιών, μεταφέροντας λεπτό προς λεπτό τις δραματικές εξελίξεις στη χώρα μας.

Η έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν στον ΣΚΑΪ έχει και πάλι την ενημέρωση σε πρώτο πλάνο. Πάντα δίπλα στους πολίτες με εγκυρότητα, αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Εκεί όπου υπάρχει είδηση.

Έτσι καθημερινά από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου η ενημέρωση της εβδομάδας ξεκινά και πάλι στις 06.00 το πρωί με την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου. Ό,τι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ειδήσεις, αναλυτικά ρεπορτάζ από όλα τα σημεία των γεγονότων και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας.

Στις 10.00 οι ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ, Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας επιστρέφουν για να μας μεταφέρουν όλες τις σημαντικές πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και διεθνείς εξελίξεις, καθώς και ειδήσεις για τον αθλητισμό, την υγεία και την τεχνολογία. Με ζωντανές συνδέσεις από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Με συνεντεύξεις από πρόσωπα της επικαιρότητας και με καλεσμένους που είναι τα πρόσωπα της ημέρας. Όλα αυτά με τη διαφορετική δημοσιογραφική ματιά και το ξεχωριστό χιούμορ δυο φαινομενικά… «αταίριαστων» αλλά αχώριστων, του Γιάννη Ντσούνου και του Χρήστου Κούτρα.

Από αυτό το Σάββατο 28 Αυγούστου, στις 10.00 ο Δημήτρης Καμπουράκης με την Λένα Φλυτζάνη θα μας υποδέχονται ξανά στην πιο απρόσμενη παρέα του Σαββατοκύριακου. ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΡΕΑ με κριτική ματιά και σκωπτικό σχολιασμό. Οι ειδήσεις που ενδιαφέρουν τους πολίτες, όλα τα θέματα της επικαιρότητας που πρέπει να γνωρίζουν οι τηλεθεατές. Προτεραιότητα στην κοινωνία, με απευθείας συνδέσεις για ό,τι συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα.

Στον «αέρα» βρίσκεται ήδη, η εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ με τον Γιώργο Αυτιά. Η οικονομία, η κοινωνία και οι πρωταγωνιστές της στο προσκήνιο, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 05:30. Με ειδήσεις και ρεπορτάζ από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Με συνεχείς απευθείας συνδέσεις στην Αθήνα αλλά και σε όλη τη χώρα, η εκπομπή παρακολουθεί τον σφυγμό της καθημερινότητας. Ειδικοί απαντούν στα ερωτήματα των τηλεθεατών για καίρια θέματα. Όλες οι πληροφορίες που χρειάζονται για να γίνει η ζωή μας πιο εύκολη. Μια ανθρώπινη «Καλημέρα»... κάθε Σάββατο και Κυριακή, με τον Γιώργο Αυτιά!

Ενημέρωση στον ΣΚΑΪ.

Τίποτε άλλο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved