Ο Γιατρός: Η Νάζλι δέχεται επίθεση από μια ασθενή
Media

Ο Γιατρός: Η Νάζλι δέχεται επίθεση από μια ασθενή

Ο Γιατρός: Στο σημερινό επεισόδιο (26/8), η Νάζλι δέχεται επίθεση από μια ασθενή που βρίσκεται σε βαθιά σύγχυση, όμως το ένστικτό της τη βοηθά να πει ακριβώς τα σωστά λόγια στην ασθενή και να σώσει την κατάσταση.

Ο Αλί κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τον μυστηριώδη άντρα που φαίνεται πως έχει τόσο μεγάλη σημασία για την κυρία Βουσλάτ. Ελπίζει πως ίσως αυτό να την κάνει να «μαλακώσει» και να πάψει τις απειλές και τους εκβιασμούς. Ταυτόχρονα, η Νάζλι προσπαθεί να «επιδιορθώσει» τη σχέση της Έζο με τον Αλί και, γιατί όχι, να γίνει κι εκείνη φίλη μαζί της. Όμως από την αντίδραση της Έζο γίνεται φανερό ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, καθώς τα συναισθήματά της για τον Αλί δεν είναι μόνο φιλικά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...

Ο Τάνζου συνεχίζει να διεκδικεί όλο και πιο φανερά ό,τι είχε ποτέ κατακτήσει ο Φέρμαν: από τους ασθενείς του, μέχρι και την ίδια τη Μπελίζ, την οποία τώρα πολιορκεί ανοιχτά.
Ο Αλί και η Νάζλι καταφέρνουν να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα για το παιδί που τους έστειλαν να βοηθήσουν. Εν τω μεταξύ, μετά από αυτό το διάστημα που πέρασαν αναγκαστικά μαζί οι τρεις τους, η Νάζλι έχει καταλάβει πολλά. Με την επιστροφή τους στο Νοσοκομείο, επιχειρεί να πείσει τον Αλί πως η Έζο δεν τον βλέπει φιλικά, όμως εκείνος δεν είναι αρκετά ώριμος για να το συνειδητοποιήσει. Ταυτόχρονα, ένα πρόσωπο – μυστήριο φτάνει στα επείγοντα και ζητά να δει τη Βουσλάτ Κόζογλου. Ποιος είναι αυτός ο άντρας από το παρελθόν, που η παρουσία του έχει ακόμα τόσο μεγάλη επιρροή πάνω της;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved