Open tv: Αποχωρεί από το κανάλι και το ανακοίνωσε στον «αέρα» της εκπομπής Καλοκαίρι #not
Media

Open tv: Αποχωρεί από το κανάλι και το ανακοίνωσε στον «αέρα» της εκπομπής Καλοκαίρι #not

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Open tv.

Στον «αέρα» της εκπομπής Καλοκαίρι #not έγινε η αποκάλυψη το πρωί της Τετάρτης (25-08) με τους συνεργάτες της εκπομπής να του εύχονται να καλύτερα!

Ο λόγος για τον σεφ, Γιώργο Πορφύρη.

Αφού τελείωσε τις συνταγές του, τον λόγο πήρε η Ελένη Τσολάκη, η οποία είπε on air: «Με μεράκι, κέφι και χαμόγελο, κάθε μέρα και μας τάιζες και μας έφτιαχνες και την όσφρηση» είπε χαρακτηριστικά με τον ίδιο να συμπληρώνει:

«Τελευταία μου ημέρα εδώ στο Open, τελευταία συνταγή αλλά δεν έχει να κάνει. Μπορεί να κλείνει ένας κύκλος τριών χρόνων εδώ στο Open αλλά ανοίγει ένας άλλος» ανέφερε με τη σειρά του δίχως να αποκαλύπτει πού θα είναι.

Δες τα σχετικό απόσπασμα

Τον Γιώργο Πορφύρη, τον γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef για το οποίο ο ίδιος έχει δηλώσει:

«Βεβαίως μου άνοιξε πόρτες πάρα πολλές. Μπήκα σε δρόμους που δεν είχα φανταστεί ποτέ και έμεινα εκεί λόγω μαγειρικής και όχι λόγω αναγνωρισιμότητας και επειδή ήμουν σ’ ένα δημοφιλές σόου. Όσο διάσημος και να είσαι, αν δεν μαγειρεύεις δεν προχωράς. Το 85% των παιδιών που έχουν βγει από το MasterChef πρώτον είναι άνεργοι και δεύτερον τους έχουν διώξει κακήν κακώς από εστιατόρια και μαγαζιά. Όσοι μόνο είναι καλοί μάγειρες θα πετύχουν 100%. Έχω αποκτήσει δύο από τους καλύτερους μου φίλους, το Λέβις που είναι δεξί χέρι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και το Δημήτρη Παπαναγιώτου που δουλεύει με τον Πάνο Ιωαννίδη. Και με τα δύο παιδιά ήμουν το 2017 στο Master chef, εκεί τους γνώρισα. Με τους κριτές δεν έχω καμία σχέση»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved