Αποκλειστικό: Μετά την αποχώρησή του μάθαμε πού θα είναι! Αυτός είναι ο νέος συνεργάτης του Πρωινού
Media

Αποκλειστικό: Μετά την αποχώρησή του μάθαμε πού θα είναι! Αυτός είναι ο νέος συνεργάτης του Πρωινού

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του μάθαμε αποκλειστικά πού θα τον δούμε τη νέα σεζόν! Τον έμπειρο δημοσιογράφο πρόκειται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν να απολαμβάνουμε μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό.

Δημιουργικός, ευφάνταστος και πάντα στην πηγή της lifestyle επικαιρότητας ο Γρηγόρης Μπάκας θα δώσει «αέρα» ανανέωσης στην πρωινή εκπομπή του Αnt1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Γρηγόρης Μπάκας είναι το νέο μέλος του Πρωινού. Δεν θα είναι στο πάνελ της εκπομπής αλλά πίσω από τις κάμερες με το δισάκι του γεμάτο αποκλειστικά ρεπορτάζ και ωραίες συνεντεύξεις, όπως τόσα χρόνια μας έχει μάθει.

Ο ίδιος μάλιστα ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Barkingwell Media ευχαριστώντας δημόσια τους συνεργάτες του.

Η πρεμιέρα της εκπομπής έχει προγραμματιστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου στην καθιερωμένη της ώρα με τη διαφορά ότι φέτος έρχεται πιο ανανεωμένη από ποτέ. Μια γερή και δεμένη ομάδα πίσω από τις κάμερες, ένα επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο και με φρέσκα πρόσωπα στο πάνελ, σίγουρα η εκπομπή Το Πρωινό θα κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας εκπομπή.

Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος αλλά φέτος το Πρωινό διαθέτει «βαρύ» πυροβολικό και είναι έτοιμο να πέσει στη «μάχη» της τηλεθέασης με πλούσιο ρεπορτάζ, αποκλειστικά θέματα και φρέσκιες ενότητες που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved