Η πρώτη συνάντηση της Χρηστίδου με τους συνεργάτες και η πρώτη φωτό με τον Νίκο Συρίγο
Media

Η πρώτη συνάντηση της Χρηστίδου με τους συνεργάτες και η πρώτη φωτό με τον Νίκο Συρίγο

Χαμογέλα και πάλι: H επίσημη ανακοίνωση έγινε, η ομάδα μαζεύτηκε και οι νέοι συνεργάτες είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.  

Ανάμεσά τους και ο Νίκος Συρίγος.

Αδιαμφισβήτητα ο Νίκος Συρίγος, είναι το «γερό» της χαρτί καθώς εδώ και χρόνια έχει ξεχωρίσει τόσο με τη δημοσιογραφική του πένα όσο και με τις απίστευτες ατάκες του που είναι πάντα to the point.

Κάθε Σαββατοκύριακο θα είναι στο πλευρό της παρουσιάστριας με θεματολογία που θα κάνει τη διαφορά και σχόλιο που θα ξεχωρίζει σε κάθε συζήτηση στο πλατό.

Όσο για διάθεση; Αν κάποιος δεν τον γνωρίζει, θα πρέπει οπωσδήποτε να τον παρακολουθεί καθώς το χιούμορ του είναι απίθανο.

Η πρώτη συνάντηση έγινε με την παρουσιάστρια να «χαμογελάει και πάλι» μιας που η πρεμιέρα της πλησιάζει κι έχει φτιάξει μια δυνατή ομάδα.

Το πρωί της Τετάρτης (25-08) συναντήθηκαν για την πρώτη σύσκεψη και πόζαραν στους διαδρόμους τους Μεγάλου Καναλιού με όρεξη, διάθεση και πολλά χαμόγελα. Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Παύλος Σταματόπουλος στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

Όσο για την ημερομηνία της πρεμιέρας, έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση.

«Χαμογέλα και πάλι!» θα μας λέει από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 09:50 το πρωί, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στο MEGA η Σίσσυ Χρηστίδου. Μαζί της η πιο δυναμική, κεφάτη αλλά και ενημερωμένη παρέα για να κάνει τα πρωινά του Σαββατοκύριακου ακόμα πιο όμορφα. Ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ελένη Βουλγαράκη και το νέο μέλος της ομάδας, ο Νίκος Συρίγος, σχολιάζουν και αναλύουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, αναδεικνύουν τους πρωταγωνιστές των ημερών, κλείνουν το… μάτι στην ελληνική και διεθνή showbiz, αποκαλύπτουν το παρασκήνιο του μαγικού κόσμου της τηλεόρασης, μαγειρεύουν σπιτικές αλλά και fusion συνταγές και μοιράζονται με αγαπημένους καλεσμένους, όλα όσα μοιράζεται μια αληθινή παρέα. Μια παρέα που έχει ως αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα τη χημεία της. Μια «δεμένη» παρέα, που αντιμετωπίζει με αισιοδοξία, τα σημαντικά αλλά και τα πιο ανέμελα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved