Ήλιος: Όλα βγαίνουν στο φως- Η αλήθεια που θα σοκάρει την Αλίκη
Media

Ήλιος: Όλα βγαίνουν στο φως- Η αλήθεια που θα σοκάρει την Αλίκη

Τον Σεπτέμβριο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤΙ «Ήλιος».

Στα νέα επεισόδια της σειράς «Ήλιος», θα δούμε την πρώην σύντροφος του Δημήτρη να καταφθάνει στην Καβάλα, γεγονός που αναστατώνει και σοκάρει την Αλίκη.

Η Αλίκη και ο Δημήτρης έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν διάφορα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά διαστήματα στη ζωή τους, ενώ η πιο όμορφη μέρα της κοινής τους πορείας, το πάρτι του γάμου τους, μετατράπηκε σε τραγωδία μετά την ξαφνική έκρηξη που πραγματοποιήθηκε στο κτήμα. Από εκείνη τη στιγμή, οι δυο τους είναι συντετριμμένοι και η Αλίκη πολύ φοβισμένη. Μάλιστα, όταν η τελευταία μαθαίνει για τον θάνατο του πρώην άντρα της και πατέρα των παιδιών της, του Φίλιππου, τρελαίνεται. Αισθάνεται τύψεις για τον άδικο χαμό του και θρηνεί. Βράχος στο πλευρό της στέκεται ο Δημήτρης, ο οποίος προσπαθεί να της δώσει κουράγιο.

Η Αλίκη συνειδητοποιεί ακόμη μία φορά πόσο στοργικός σύζυγος είναι ο Δημήτρης και ξέρει μέσα της πως ό,τι κι αν συμβεί εκείνος θα βρίσκεται δίπλα της και θα την προστατεύει. Οι δύσκολες αυτές στιγμές καταφέρνουν να ενώσουν ακόμη περισσότερο το ζευγάρι, το οποίο το μόνο που θέλει είναι να υπάρξει μια ηρεμία στη ζωή και στη σχέση του. Όμως, τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περίμεναν. Όλα ξεκινούν όταν καταφθάνει στην Καβάλα η Ελπίδα Σταύρου, την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Αντιγόνη Φρυδά.

Πρόκειται για μια ικανή και επιτυχημένη εγκληματολόγο. Η γυναίκα, λοιπόν, φτάνει στην πόλη για να βοηθήσει στη διαλεύκανση μιας διπλής στυγερής δολοφονίας που έχει συγκλονίσει τους κατοίκους. Ο Δημήτρης μόλις τη βλέπει μπροστά του ξαφνιάζεται. Οι δυο τους γνωρίζονται μιας και στο παρελθόν ήταν μαζί στη Σχολή της Αστυνομίας - και όχι μόνο... Είχαν και μία σύντομη ερωτική περιπέτεια. Η Ελπίδα ξεκινά να συνεργάζεται στενά με τον Δημήτρη, καθώς θέλει να εξιχνιάσει το έγκλημα. Μάλιστα, πολλές φορές έρχεται σε κόντρα με τον αστυνόμο Λαϊνά. Φυσικά, η παρουσία της αλλά και η συμπεριφορά της προβληματίζουν την Αλίκη, η οποία μόλις μαθαίνει ότι η γυναίκα είναι πρώην σύντροφος του αγαπημένου της σοκάρεται.

Ο Δημήτρης έρχεται σε δύσκολη θέση μιας και πρέπει να συνεχίσει τη συνεργασία του μαζί της. Όμως, όπως αναφέρει το Mytv, το θέμα είναι αν τα κίνητρα της Ελπίδας είναι όντως καθαρά ή υπάρχει άλλος λόγος για τον οποίο βρίσκεται στην Καβάλα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved