Elif: Αυτό είναι το τέλος των ηρώων
Media

Elif: Αυτό είναι το τέλος των ηρώων

Elif: Στα προσεχή επεισόδια της σειράς θα παρακολουθήσουμε το τέλος του τέταρτου κύκλου.

O επόμενος κύκλος της σειράς Elif θα προβληθεί στη συνέχεια πάλι από το Star Channel.

Ανάμεσα σε άλλα, η Μελέκ και η Ελίφ θα φύγουν από την έπαυλη των Χακτανίρ, τη στιγμή που εκεί καταφτάνει η αδελφή της Ματσιντέ, έπειτα από 30 χρόνια απουσίας, διεκδικώντας την περιουσία τους.

Η Ματσιντέ από τη στιγμή που αποφάσισε να βρει και να δώσει στον Πουσούφ μερίδιο από την περιουσία της άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, καθώς ο Ταρίκ, όπως έχουμε δει, κάνει τα πάντα προκειμένου να μη βρει η γυναίκα τους κληρονόμους του βιβλιοπώλη. Η Μελέκ και η Ελίφ ζούσαν για αρκετό καιρό χώρια μέχρι τη στιγμή που η μοίρα της έφερε και πάλι κοντά. Οσο, όμως, η Αστυνομία δεν συλλαμβάνει τον επιχειρηματία, ο κίνδυνος και για τις δυο τους καραδοκεί και αποφασίζουν να μην αποκαλύψουν σε κανέναν την ταυτότητα τους. Ωστόσο, στο τελευταίο επεισόδιο αυτού του κύκλου τα πράγματα ξεκαθαρίζουν για όλους. Η Ρανά αποφασίζει να προδώσει με τον χειρότερο τρόπο τον Ταρίκ και μεθοδεύει τη σύλληψη του.

Έτσι, τη στιγμή που εκείνος νομίζει πως θα φύγουν με το καράβι για πάντα, η Αστυνομία τον συλλαμβάνει και τότε αποκαλύπτεται πως η ερωμένη του, όχι μόνο τον κατήγγειλε, αλλά έκλεψε και τις μετοχές της Χουμεϊρά. Τα νέα της σύλληψης του διαδίδονται γρήγορα και η Μελέκ με την Ελίφ αποφασίζουν να φύγουν για πάντα από την έπαυλη των Χακτανίρ και να ζήσουν οι δυο τους μιας και η Τουλάι με την Ιντζί αποφάσισαν να μετακομίσουν σε άλλη πόλη. Την ημέρα που στην έπαυλη όλα είναι έτοιμα για τη γαμήλια τελετή του Κερέμ και της Πάρλα, μητέρα και κόρη παίρνουν τα πράγματα τους και φεύγουν. Όμως, ένας άντρας του Ταρίκ τις περιμένει στην έξοδο και πυροβολεί εναντίον τους σκορπίζοντας τον τρόμο. Η Μελέκ μπαίνει μπροστά και τραυματίζεται σοβαρά στην κοιλιά, ενώ και η Ελίφ είναι στο έδαφος αναίσθητη.

Στον κήπο της έπαυλης πραγματοποιείται ο γάμος του Κερέμ και της Πάρλα. Εκείνη ζει στιγμές ευτυχίας, καθώς το σχέδιο της ολοκληρώνεται σε αντίθεση με τον νεαρό, ο οποίος είναι θλιμμένος. Κι ενώ είναι έτοιμοι να υπογράψουν, ακούγεται ο πυροβολισμός. Εκείνη τη στιγμή, η Πάρλα σηκώνεται όρθια από τον φόβο της και αποκαλύπτεται σε όλους πως μπορεί να περπατήσει. Οι καλεσμένοι φεύγουν τρέχοντας τρομαγμένοι, ενώ η οικογένεια προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη. Η Μελέκ μεταφέρεται στο νοσοκομείο και όταν γίνεται καλά παίρνει τον κόρη της και βρίσκουν ένα σπίτι να μείνουν οι δυο τους. θέλουν να αφήσουν για πάντα στο παρελθόν τις δύσκολες στιγμές. Αν και η Ελίφ νοσταλγεί τον Κερέμ και τη Ματσιντέ, είναι αδύνατον να επιστρέψει στην έπαυλη. Ωστόσο, η ευτυχία τους δεν θα κρατήσει πολύ εξαιτίας του ιδιοκτήτη του σπιτιού που μένουν και ενός άντρα, που τις αναζητάει με μία φωτογραφία στα χέρια του.

Η Ελίφ και η Μελέκ στη νέα τους ζωή θα συναντήσουν καινούργιους φίλους, αλλά θα βρεθούν αντιμέτωπες και με νέους εχθρούς, που θα κάνουν τη ζωή τους δύσκολη. Η Μελέκ, όμως, είναι αποφασισμένη να προστατεύσει αυτή τη φορά την κόρη της και να μην την αποχωριστεί ξανά. Μαζί τους έχουν και τη Ζουλιντέ, τον Εμιρχάν και τον Σαφάκ. Στην έπαυλη, η οικογένεια Χακτανίρ περνάει δύσκολες μέρες. Όλοι οι αγαπημένοι τους άνθρωποι έχουν φύγει και η ζωή για τα μέλη της οικογένειας έχει μόνο γκρίζα χρώματα.

Η Χουμεϊρά κλαίει συνεχώς και διαμαρτύρεται για την άτυχη ζωή της, ενώ η Ματσιντέ σκέφτεται πάντα την Ελίφ, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να βοηθήσει την κόρη και τον γιο της. Η Πάρλα συνεχίζει να μένει μαζί τους στην έπαυλη, αλλά η αλαζονική της συμπεριφορά εξοργίζει τα μέλη της οικογένειας. Στην εταιρεία, ο Κερέμ αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες, ειδικά μετά τις παγίδες που του έστησε ο Ταρίκ. Γι' αυτόν τον λόγο προσλαμβάνει έναν νέο διευθύνοντα σύμβουλο, τον Μαχίρ.

Από την άλλη, η Ματσιντέ εξακολουθεί να επιθυμεί να δώσει τις μετοχές της εταιρείας που ανήκαν στον Γιουσούφ στην Ελίφ,,ενώ η επανεμφάνιση της αποξενωμένης αδελφής της, της Κιγιμέτ, ύστερα από 30 ολόκληρα χρόνια απουσίας και σιωπής, θα αλλάξει τις ισορροπίες. Η Κιγιμέτ δεν φτάνει στην έπαυλη με αγνές προθέσεις, αλλά με σκοπό να δημιουργήσει στην οικογένεια ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα, θέλει να διεκδικήσει τη θέση που πιστεύει πως της αξίζει και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να εξοντώσει την αδελφή της. Όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, από το στόχαστρο της, φυσικά, δεν θα λείπουν και η Μελέκ με την Ελίφ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved