Ο γιατρός: Μεγάλη ανατροπή- Τι θα συμβεί με Φερμάν και Αλί
Media

Ο γιατρός: Μεγάλη ανατροπή- Τι θα συμβεί με Φερμάν και Αλί

Μία μεγάλη ανατροπή αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος» που προβάλλει ο ΣΚΑΪ.

Ο Φέρμαν ανακοινώνει την παραίτηση του από το Μπερχαγιάτ και ζητάει από τον Αλί να κάνει το ίδιο...

Ο Φέρμαν έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι ένας δίκαιος άνθρωπος που καθημερινά δίνει μάχη προκειμένου να κάνει καλά τους ασθενείς του. Μάλιστα, μπορεί ο ίδιος να σκέφτηκε να παρατήσει τη δουλειά που τόσο αγαπά εξαιτίας του τραυματισμού του, όμως στην πορεία άλλαξε γνώμη και με πείσμα, μεγάλη προσπάθεια, αλλά και υπομονή κατάφερε να χειρουργεί χρησιμοποιώντας το αριστερό χέρι του. Όμως, όπως θα δούμε στην πορεία της σειράς, ο γιατρός αποφασίζει να σταματήσει να εργάζεται στο Νοσοκομείο Μπερχαγιάτ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, όλα ξεκινούν όταν αντιλαμβάνεται ότι η τακτική πια του νοσοκομείου είναι να δίνει προτεραιότητα σε ασθενείς που έχουν χρήματα. Ο ίδιος γίνεται έξαλλος και δίχως να χάνει χρόνο πηγαίνει στο γραφείο όπου βρίσκονται η Μπελίζ και η Βουσλάτ. Δίχως να τους πει πολλά λόγια τους ανακοινώνει την απόφαση του να παραιτηθεί και να φύγει για πάντα από το νοσοκομείο. Οι δύο γυναίκες σοκάρονται και πριν προλάβουν να αντιδράσουν ο γιατρός φεύγει από το γραφείο. Τότε η Μπελίζτον ακολουθεί ζητώντας του εξηγήσεις.

ΦΕΡΜΑΝ: «Αν έχεις χρήματα, θα γίνεις καλά σε αυτό το νοσοκομείο, αλλιώς θα πεθάνεις. Αυτό είναι το σύστημα εδώ και εγώ αρνούμαι να είμαι μέρος του, γι' αυτό και Θα φύγω. Πλέον δεν θα είμαι χειρουργός στο Μπερχαγιάτ».

Ο ίδιος είναι εξαγριωμένος και αποχωρεί, ενώ η Μπελίζ δεν ξέρει τι να κάνει για να του αλλάξει γνώμη. Λίγες ώρες μετά κι ενώ έχει πια νυχτώσει, ο Αλί, που δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί, πηγαίνει να συναντήσει τον άντρα. Τότε, λοιπόν, ο Φέρμαν του ανακοινώνει πως παραιτήθηκε από το νοσοκομείο. Η είδηση αυτή σοκάρει τον νεαρό γιατρό, ο οποίος ζητάει να μάθει τον λόγο.

ΑΛΙ: «Τι Θα κάνω τώρα χωρίς εσάς; Δεν είστε μόνο α καθηγητής μου, αλλά ο αδελφός μου». Ο Φέρμαν του ζητάει να μην προσπαθήσει να του αλλάξει γνώμη και στη συνέχεια του κάνει μία πρόταση-βόμβα.

ΦΕΡΜΑΝ: «Έλα μαζί μου. Πάμε να φύγουμε. Ας ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή». Η πρόταση του ξαφνιάζει τον νεαρό, ο οποίος θέλει χρόνο για να σκεφτεί τι θα κάνει, ενώ ο Φέρμαν σκοπεύει να πάει την επόμενη μέρα στο Μπερχαγιάτ για να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει για τη συνεργασία όλους τους συναδέλφους του. Ωστόσο, όπως αναφέρει το Mytv, όλοι θέλουν να κάνουν τα πάντα για να τους πείσουν να μην φύγουν καθώς οι συνέπειες θα είναι τεράστιες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved