Λάουρα Νάργιες: Η απίστευτη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και ο νέος έρωτας
Media

Λάουρα Νάργιες: Η απίστευτη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και ο νέος έρωτας

Σελίδα γύρισε οριστικά στη ζωή της η Λάουρα Νάργιες.

Τις πιο ωραίες στιγμές της βιώνει η όμορφη παρουσιάστρια αφού φαίνεται πως έχει βρει το άλλο της μισό!

Και αυτή η αλλαγή στην προσωπική της ζωή δεν είναι η μόνη αφού εδώ και μερικούς μήνες η Λάουρα έχει αλλάξει και την εξωτερική της εμφάνιση. Έχει χάσει 13 ολόκληρα κιλά και συνεχίζει αφού θέλει να επαναφέρει πλήρως τη σιλουέτα της.

«Πήγα σε ένα ιριδολόγο στη Γερμανία, ο οποίος δεν ήξερε τίποτα για μένα. Κοίταξε την ίριδα του ματιού μου και μου είπε έχεις το τάδε μικρόβιο στο έντερο. Σου δίνει ομοιοπαθητικά και σου δίνει μια διατροφή ειδική. Επειδή κόβεις πολλά όπως αλεύρια κλπ. χάνεις κιλά. Είναι σαν αποτοξίνωση. Έτσι το ξαναέκανα και έχασα μέσα σε 1,5 μήνα 13 κιλά.», είχε πει η ίδια και στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram η αλλαγή είναι εμφανέστατη.

Δες την στη gallery

Όσο για το νέο έρωτα στη ζωή της;

Αυτός ακούει στο όνομα, Χρήστος Σαντικάι.

H γνωριμία τους έγινε πριν από έναν χρόνο και έπειτα από λίγους μήνες έγιναν ζευγάρι. Και μπορεί η Λάουρα να κρατούσε σιγή ιχθύος, όμως πλέον δεν κρύβει ότι είναι σε σχέση με τον Χρήστο Σαντικάϊ, τον ταλαντούχο μουσικό που γνωρίσαμε μέσα από τους ύμνους που έψελνε στα εννέα του χρόνια στο Alter.

Αν κάποιος κοιτάξει προσεχτικά τον προσωπικό λογαριασμό του Χρήστου Σαντικάϊ στο instagram, θα δει ουκ ολίγα σχόλια της Λάουρας Νάργες, δείχνοντας όχι μόνο ότι είναι τρελά ερωτευμένη αλλά και στηρίζει τον σύντροφό της, που είναι τραγουδιστής. Η Λάουρα είναι η πιο φανατική του follower.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved