Μαρία Αντουλινάκη: Η Αγορίτσα αποκάλυψε τι έβλεπε φανατικά στην τηλεόραση και δεν το πιστεύαμε
Media

Μαρία Αντουλινάκη: Η Αγορίτσα αποκάλυψε τι έβλεπε φανατικά στην τηλεόραση και δεν το πιστεύαμε

Το ταλέντο, η ταπεινότητα και η αμεσότητα της Μαρίας Αντουλινάκη, έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου.

Η Μαρία Αντουλινάκη, η αγαπημένη Αγορίτσα από τις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε για τον ρόλο της και όσα θα δούμε την ερχόμενη σεζόν. Η Μαρία Αντουλινάκη εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της για το αν έχει κοινά χαρακτηριστικά με την ηρωίδα της, ενώ αποκάλυψε ποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα έβλεπε φανατικά.

-«Άγριες Μέλισσες». Πώς νιώθετε γι' αυτή τη δουλειά;

Νιώθω πάρα πολύ ευλογημένη. Δεν έχω λόγια να στο περιγράψω. Έχω μια αγωνία διαφορετική για την τρίτη σεζόν, γιατί είναι διαφορετικά τα σενάρια και έχουν άλλου είδους απαιτήσει από τους ηθοποιούς και από όλο το συνεργείο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω, γιατί είμαι από αυτούς που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα γυρίσματα, γιατί δεν είναι έτοιμο το σπιτάκι μου και έχω και την περιοδεία.

-Η Αγορίτσα είναι ρόλος κλειδί, θα την χαρούμε αρκετά την ερχόμενη σεζόν;

Το χωριό σε αυτή τη σεζόν θα βρίσκεται υπό καθεστώς χούντας. Δεν γνωρίζω ωστόσο τη συμμετοχή της Αγορίτσας ως προς τα πολιτικά ζητήματα, αλλά ξέρω τα κοινωνικά της, γιατί αυτή είναι η Αγορίτσα. Έχει να κάνει τώρα με τη σχέση της με τον Δούκα και τη σχέση του με τα παιδιά. Αυτό θα παλέψει. Περιμένει και αυτή να πάρει κάποιες απαντήσεις. Η Αγορίτσα δεν θα εγκαταλείψει τον Δούκα εύκολα. Γιατί όλη τη ζωή της έχει περάσει με αυτούς τους ανθρώπους. Αυτοί είναι η οικογένεια της.

-Κοινά χαρακτηριστικά έχετε με την Αγορίτσα;

Είμαι και εγώ στη ζωή μου πάντα προστάτιδα. Αυτή που προσπαθεί να ενώσει τους φίλους και την οικογένεια. Αυτό το κοινό έχω με την ηρωίδα.

-Θα μοιραστείτε μαζί μου μια στιγμή που θυμάστε πολύ έντονα από τα γυρίσματα;

Υπήρχαν στιγμές που κρυβόμουν από το πλάνο, για να μη φανεί το τράνταγμα μου από τα γέλια. Ασταμάτητα γέλια. Παράλληλα και αληθινά κλάματα. Όπως έγινε με τον θάνατο της Κάτιας Δανδουλάκη στη σειρά. Δεν ήταν καθόλου τεχνητό το κλάμα μου, ήταν απόλυτα αληθινό. Της έχω μεγάλη συμπάθεια και αγάπη και το ότι θα έφευγε από τη σειρά, μου στοίχισε. Ταυτόχρονα η ερμηνεία που έβλεπα μπροστά μου, ήταν υπέροχη, καταπληκτική, τόσο αληθινή και συγκινητική.

-Παρακολουθούσατε το «Survivor». Τι είναι αυτό που σας τράβηξε την προσοχή;

Πάντα το παρακολουθούσα, μου αρέσει πολύ το αθλητικό κομμάτι, όχι το υπόλοιπο. Οπότε, όταν τελείωναν οι «Μέλισσες», το έβαζα και το έβλεπα. Ήταν και ανάλογα με τις πίστες του αγωνίσματος. Κάποιες μου άρεσαν πολύ, κάποιες όχι τόσο. Παλαιότερα, το ζούσα κανονικά. Πονούσαν τα χέρια μου, λες και συμμετείχα κανονικά στο παιχνίδι. Είχα μεγάλη πώρωση.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved