Αποχώρησε από τον Alpha και θα τη δούμε στο Πρωινό – Η ανακοίνωση στο Instagram
Media

Αποχώρησε από τον Alpha και θα τη δούμε στο Πρωινό – Η ανακοίνωση στο Instagram

Μετά από χρόνια συνεργασίας πήρε την απόφαση να αποχωρήσει και έτσι από τη νέα σεζόν θα τη δούμε στην εκπομπή Το Πρωινό.

Ο λόγος για την Φωτεινή Πετρογιάννη.

Η όμορφη δημοσιογράφος, θυμίζουμε πως μετά την συνεργασία της με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού μετακινήθηκε στην εκπομπή της Ηλιάνας και πλέον εγκαταλείπει στο κανάλι της Κάντζας και πάει στον Ant1.

Η ίδια μάλιστα ανακοίνωσε τη νέα της τηλεοπτική στέγη μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram.

« Πολλά χρόνια, πολλή αγάπη, όμορφες μέρες, όμορφοι άνθρωποι… αυτά θέλω να θυμάμαι!
Έτοιμη για νέα μονοπάτια, νέες συνεργασίες και μία ευκαιρία να δημιουργήσουμε από την αρχή!
Αντίο @alphatv ,σε ευχαριστώ για όλα! ❤️

Ραντεβού σύντομα… στον Αnt1!», σημείωσε η ίδια.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη θα είναι σίγουρα ένα από τα «δυνατά» χαρτιά του Πρωινού καθώς η εμπειρία της είναι μεγάλη, τα ρεπορτάζ της πάντα to the point και φυσικά η φρέσκια παρουσία της θα δώσει μια νότα ανανέωσης στη σύνθεση της ομάδας.

«Αν δεν έλεγα αυτό που πιστεύω, δεν θα αισθανόμουν καλά. Αναγνωρίζω ότι κάποιες φορές μπορεί να το έχω παρακάνει, αλλά νομίζω, ότι όλοι ξεφεύγουμε πότε πότε. Δεν μπορώ να κάνω δημόσιες σχέσεις, λέγοντας πάντα κάτι που θα είναι μαζικά αρεστό, αυτό εμένα δεν μου ταιριάζει. Επιλέγω τη γνώμη που έχω στις κλειστές πόρτες μιας σύσκεψης, να την έχω και στον αέρα. Ίσως από ευγένεια να μην την εκφέρω με σκληρό τρόπο, αλλά δεν παρεκκλίνω από αυτό που πιστεύω», είχε απαντήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved