Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτσι αποκάλυψε την ομάδα του Happy Day – Η πρώτη συνάντηση στο γραφείο
Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτσι αποκάλυψε την ομάδα του Happy Day – Η πρώτη συνάντηση στο γραφείο

Happy Day: Το νέο πρόγραμμα του Alpha έρχεται και οι εκπομπές ετοιμάζουν πυρετωδώς τις πρεμιέρες τους.

Οι συντελεστές της εκπομπής Happy Day επέστρεψαν στα πόστα τους και η αποκάλυψη για τη σύνθεση της ομάδας μπροστά και πίσω από τις κάμερες έγινε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό πoυ διαθέτει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Instagram.

Μαυρισμένοι και ανανεωμένοι οι συντελεστές πόζαραν με χαμόγελο και έτοιμοι να πέσουν στη «μάχη» του ανταγωνισμού.

Δες τις φωτογραφίες

Το Happy Day σημειώνει σταθερά ανοδική πορεία.

Σε μία ιδιαίτερα περασμένη ανταγωνιστική σεζόν, οι τηλεθεατές ανέδειξαν τους νικητές της τηλεθέασης, χαρίζοντας πρωτιές σε ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Το «Happy day» είναι η πρώτη επιλογή στην καθημερινότητα των τηλεθεατών. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η πιο happy παρέα του τηλεοπτικού τοπίου ανεβάζει τη διάθεση αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης. Η εκπομπή έκλεισε τη σεζόν 2020-2021 με πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 και μέσο όρο 14,7%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό (25-44) η τηλεθέαση άγγιξε το 19,6% αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με ασύλληπτη διαφορά 6,5 μονάδων! (STAR 13,1%, ANTENNA 12,3%, OPEN 9,3%, ΣΚΑΙ 8,5%, MEGA 7,2%).

«Σας ευχαριστούμε πολύ. Ήθελα να το πω γιατί είναι ευλογία να έχεις καλούς συνεργάτες και επειδή πέρσι ανανεώθηκε σε μεγάλο βαθμό η ομάδα μας, είχαμε και το άγχος αν θα δέσουν τα παιδιά, αν θα ταιριάζουν. Μαίρη μου, έκανες πάρα πολύ καλή δουλειά», είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην αυλαία της εκπομπής της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved