Μπάρκα: Μόλις μας σύστησε το νέο σεφ της εκπομπής της και είναι ένας κούκλος! Και ο Ρουβάς, τι;
Media

Μπάρκα: Μόλις μας σύστησε το νέο σεφ της εκπομπής της και είναι ένας κούκλος! Και ο Ρουβάς, τι;

Η Δανάη Μπάρκα επιστρέφει τηλεοπτικά με την εκπομπή της "Πάμε Δανάη" και μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τη νέα σεζόν. Μία μας την αποκάλυψε μόλις!

Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια έκανε ριζικές αλλαγές στη σύνθεση της εκπομπής και μάλιστα σήμερα μάς αποκάλυψε και τον νέο σεφ που θα αναλάβει να έχει την πρωτοκαθεδρία στην κουζίνα της εκπομπής. Και παρά τις προβλέψεις κάποιων ότι ο Απόστολος Ρουβάς που έκανε και το ντεμπούτο του στην τηλεόραση μέσα από τη συγκεκριμένη εκπομπή, πως θα είναι ο μοναδικός που θα παραμείνει από την προηγούμενη ομάδα της Δανάης, τελικά και εκείνος παραδίδει τις... κουτάλες του στον νέο συνεργάτη του Πάμε Δανάη.

Η Δανάη Μπάρκα ενθουσιασμένη ανακοίνωσε την άφιξη στην τηλεοπτική της παρέα του Τίμου Ζαχαράτου ο οποίος εκτός από πολύ καλός σεφ είναι και ένας κούκλος!

“Και από εδώ ο ΣΕΦ ΜΑΣ , ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ! @__timaros__ όνομα και πράγμα” έγραψε η Δανάη Μπάρκα στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου ποζάρει μαζί του, συστήνοντάς τον μας.

Όσο για τους υπόλοιπους συνεργάτες της, από την τηλεοπτική παρέα της Δανάης εκτός από την Ελιάνα Χρυσικοπούλου που φεύγει για την εκπομπή της Μενεγάκη, αποχώρησε και η Σίσσυ Καλλίνη ενώ παραμένουν στο πόστο τους ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος και ο Άρης Καβατζίκης.

Οι ολόφρεσκες προσθήκες είναι η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν που απολαμβάναμε στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου.

Σε ό,τι αφορά τώρα το τηλεοπτικό μέλλον του Απόστολου Ρουβά, αυτό παραμένει άγνωστο καθώς ούτε επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι υπάρχει ούτε γνωρίζει κανείς αν παραμένει με άλλο ρόλο στο Πάμε Δανάη, ή αποχωρεί οριστικά. Ίδωμεν λίαν συντόμως όμως...

Δείτε παρακάτω τον νέο σεφ στο πλευρό της Δανάης αλλά και τους νέους συνεργάτες της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved