Καινούργιου: Έτσι θα τη βλέπουμε στο πλατό της νέας της εκπομπής – Η αλλαγή που ζήτησε
Media

Καινούργιου: Έτσι θα τη βλέπουμε στο πλατό της νέας της εκπομπής – Η αλλαγή που ζήτησε

Την επίσημη φωτογράφιση για τη νέα της εκπομπή πραγματοποίησε η Κατερίνα Καινούργιου κι εκεί έγιναν αποκαλύψεις.

Ευδιάθετη, ανανεωμένη και γεμάτη όρεξη για τη νέα σεζόν η παρουσιάστρια είναι έτοιμη να κάνει τη διαφορά στις πρωινές εκπομπές μέσα από την εκπομπή της «Super Kατερίνα» στον Alpha.

Στα stories της την είδαμε πιο εντυπωσιακή από ποτέ ενώ ζήτησε μια αλλαγή από τη στυλίστρια της. Ποια είναι αυτή;

Όπως θα δεις και στο βίντεο, ζήτησε να τη βγάλει φέτος πιο απλή. Όπως και να βγει πάντως η Κατερίνα είναι μια κούκλα και πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές.

Δες το βίντεο

Μπορεί η παρουσιάστρια να τηρούσε «σιγή ιχθύος» για το νέο της επαγγελματικό βήμα μετά την αποχώρησή της από το Open, όμως η ανακοίνωση μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες της νέας της εκπομπής.

Η ανακοίνωση ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εν όψει της νέας σεζόν ο ALPHA ενισχύει το νέο του πρόγραμμα, επενδύοντας σε δυνατά τηλεοπτικά πρόσωπα και προσφέροντας καθημερινά περισσότερη ψυχαγωγία.

Ο ALPHA καλωσορίζει το λαμπερό χαμόγελο της ψυχαγωγίας και με χαρά υποδέχεται και πάλι την Κατερίνα Καινούργιου.



Αν έπρεπε να βάλεις βαθμό στην Κατερίνα Καινούργιου, θα έβαζες «Α»!
Λαμπερή, αυθόρμητη, άμεση, συναισθηματική, ακομπλεξάριστη, με έντονο ταπεραμέντο και πάντα με καλή διάθεση, η Κατερίνα Καινούργιου έχει κερδίσει την αγάπη και την προτίμηση των τηλεθεατών και είναι έτοιμη να τους υποδεχθεί στο δικό τους νέο ραντεβού!

Της ευχόμαστε μία δημιουργική χρονιά γεμάτη «Καινούργιες» επιτυχίες!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι στον ALPHA και είναι Super!»

Ουσιαστικά, μέσα από την ανακοίνωση εμμέσως αποκαλύφθηκε και ο τίτλος που θα φέρει η εκπομπή της και θα είναι... Super Κατερίνα, τίτλος που ξυπνά σε κάποιους υπέροχες αναμνήσεις της νιότης τους καθώς έτσι λεγόταν ένα αγαπημένο εφηβικό περιοδικό της δεκαετίας του '80.

Η Κατερίνα πάντως, σίγουρα θα έχει ως παρατσούκλι από εδώ και στο εξής το "Σούπερ Κατερίνα" αφού έχει καταφέρει να διαγράψει μία πολύ επιτυχημένη πορεία στον χώρο της τηλεόρασης και φυσικά συνεχίζει με τον ίδιο δυναμισμό και την ίδια όρεξη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved