Άγριες Μέλισσες: Το τρέιλερ «πρόδωσε» μια λεπτομέρεια που λίγοι παρατήρησαν! Η μεγάλη αλλαγή
Media

Άγριες Μέλισσες: Το τρέιλερ «πρόδωσε» μια λεπτομέρεια που λίγοι παρατήρησαν! Η μεγάλη αλλαγή

Άγριες Μέλισσες: Ο τρίτος κύκλος έρχεται! Το τρέιλερ «πρόδωσε» μια λεπτομέρεια που λίγοι παρατήρησαν

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς που αναμένεται να καθηλώσει, είναι προ των πυλών.

Οι συντελεστές μας έχουν ήδη δώσει μια πρώτη γεύση μέσα από το πρώτο συγκλονιστικό τρέιλερ της σειράς. Σε αυτό βλέπουμε τους πρωταγωνιστές να ακούνε παγωμένοι τα όσα μεταδίδονται από το ραδιόφωνο.

Διακόπτονται τα μαθήματα σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και βλέμματα γεμάτα απορία και φόβο για το άγνωστο κυριαρχούν στην οθόνη. Ο τρόμος έχει σκεπάσει το Διαφάνι κι όλοι θα αναγκαστούν να περιοριστούν. Στην τελευταία σκηνή, όπως φαίνεται, η ασφάλεια έχει ξεκινήσει τους ελέγχους στα σπίτια και κανείς δεν θέλει να πιστέψει αυτό που συμβαίνει.

Τι «προδόθηκε» όμως;

Όπως θα παρατηρήσεις η Σοφούλα και ο Άγγελος έχουν μετακομίσει και πλέον μένουν μαζί με τον Νέστορα. Την ώρα που ακούνε τα νέα από το ραδιόφωνο οι τρεις τους βρίσκονται μέσα σένα χώρο πολύ γνώριμο.

Αυτός δεν είναι άλλος από την κουζίνα που είχαμε δει πριν καιρό, στην πρώτη επίσημη φωτογραφία από τα νέα γυρίσματα και είναι στο νέο τους σπιτικό.

Η Σοφούλα ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του Άγγελου και θα αποκτήσει και το πρώτο της παιδί. Η χαρά στο χωριό μεγάλη και όλοι περιμένουν το μωράκι για να γεμίσει και πάλι χαμόγελα το χωριό.

Η χαρά δε θα κρατήσει πολύ αφού ο ερχομός του Ακύλα και της οικογένειάς του γεμίζουν σκοτάδι το Διαφάνι και τους κατοίκους του. Η χούντα με τους νέους νόμους και τις απαγορεύσεις τους τρομοκρατούν και τους εξοργίζουν. Ο Περικλης Τόλιας πρέπει να «παίξει» με τους κανόνες της χούντας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 27 Σεπτέμβριου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved