Μενεγάκη: Η πρεμιέρα, η διάρκεια της εκπομπής και οι εκπλήξεις που ετοιμάζει για την επιστροφή της!
Media

Μενεγάκη: Η πρεμιέρα, η διάρκεια της εκπομπής και οι εκπλήξεις που ετοιμάζει για την επιστροφή της!

Μία τέτοια δυναμική επιστροφή όπως είναι αυτή της Ελένης Μενεγάκη μετά από παραπάνω από έναν χρόνο στην τηλεόραση, δεν θα μπορούσε παρά να είναι γεμάτη εκπλήξεις

Η ίδια, εδώ και καιρό όπως σας ενημερώνουμε συνεχώς, βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών ώστε η πρεμιέρα της στις 13 Σεπτεμβρίου να είναι λαμπερή, σε ενθουσιώδες κλίμα και με αναπάντεχες εκπλήξεις που θα "κρατήσουν" τους τηλεθεατές κολλημένους στη συχνότητα του Mega.

Η παρουσιάστρια έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία μαζί με τους συνεργάτες της με τους οποίους συναντήθηκε μέσα στην εβδομάδα για την κοινή τους φωτογράφιση για την εκπομπή.

Μετά τη φωτογράφιση, είχαν όλοι μαζί την ευκαιρία να τα πουν χαλαρά σε μεσημεριανό γεύμα σε αγαπημένο στέκι της παρουσιάστριας στα Μελίσσια και φυσικά η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη ανάμεσά τους με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Σάββα Πούμπουρα να μη σταματούν τα πειράγματα. Όσο για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, έδειξαν να χαίρονται πολύ για το νέο αντάμωμά τους τηλεοπτικά με την Ελένη μετά από τόσα χρόνια κοινής τους πορείας κατά το παρελθόν.

Η Ελένη λοιπόν επιστρέφει στις 13 Σεπτεμβρίου στο κοινό της μέσα από τη μικρή οθόνη όμως παρέμεναν μέχρι πρότινος άγνωστες κάποιες μικρές λεπτομέρειες για την εκπομπή της. Όπως για παράδειγμα τη διάρκεια που θα έχει και πότε θα ξεκινάει.

Σύμφωνα με το ΟΚ και την Κάλλια Καστάνη που επίσης επέστρεψε στο team της Ελένης φέτος -ήταν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου όσο διάστημα η Μενεγάκη απουσίαζε από τα τηλεοπτικά δρώμενα- η εκπομπή θα ξεκινάει στις 13,50 το μεσημέρι, ακριβώς μετά το κεντρικό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, και θα ολοκληρώνεται στις 16,20 για να δίνει τη σκυτάλη και πάλι στην ενημέρωση και στον Νίκο Ευαγγελάτο με το Live News. Κοινώς η εκπομπή της Ελένης θα διαρκεί κάτι παραπάνω από δυόμιση ώρες ώστε οι τηλεθεατές να μπορούν να χορτάσουν τα νάζια, τα πειράγματα και τα αστεία της παρουσιάστριας στον τηλεοπτικό "αέρα".

Όσο για τις εκπλήξεις, αν και τις έχει υποσχεθεί με τον τρόπο της η ίδια η Ελένη, δεν έχει επιτρέψει να διαρρεύσει απολύτως τίποτα για την πρεμιέρα της ώστε να παρατείνει την αγωνία των τηλεθεατών για εκείνη την ημέρα. Όμως το σίγουρο είναι ότι θα είναι πολλές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved