Άγριες Μέλισσες: Αγνώριστη η Παγώνα στις πρώτες φωτό! Αδυνάτισε κι έκοψε τα μαλλιά της κοντά
Media

Άγριες Μέλισσες: Αγνώριστη η Παγώνα στις πρώτες φωτό! Αδυνάτισε κι έκοψε τα μαλλιά της κοντά

Άγριες Μέλισσες: Δεν θα αναγνωρίσουμε τους πρωταγωνιστές στο νέο κύκλο!

Μετά τη Βιολέτα, τον Προκόπη και τον Κωνσταντή, μια ακόμη ηρωίδα έρχεται με αλλαγές στο look της.

Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως η εποχή έχει αλλάξει και οι σεναριογράφοι πρέπει να βαδίζουν παράλληλα.

Η Παγώνα λοιπόν έρχεται στον τρίτο κύκλο και είναι άλλος άνθρωπος. Ξέχασε το μακρύ, πυκνό και γεμάτο μπούκλες μαλλί της. Υιοθέτησε ένα υπέροχο καρέ –από τότε ήταν τάση- και άλλαξε και την απόχρωση στα καστανά μαλλιά της.

Όσο για τη σιλουέτα της;

Η Δανάη Λουκάκη είχε αδυνατίσει πολύ ενώ στο νέο κύκλο θα φανεί ακόμη περισσότερο. «Μια μέλισσα στον καύσωνα 🐝 κι ερχόμαστε... ανανεωμένοι!», έγραψε η ίδια.

Δες την πρώτη της φωτογραφία από το Διαφάνι.

Όσο για τις εξελίξεις στην οικογένεια του Τόλια;

Εκτός από τις οικογένειες Σταμίρη και Σεβαστών μια ακόμη οικογένεια, αυτή του Περικλή Τόλια, θα δοκιμαστεί στον τρίτο κύκλο της σειράς. Ο μικρός γιος του Κοινοτάρχη μεγαλώνει και ετοιμάζεται να αναστατώσει τόσο τους γονείς και τα αδέλφια του όσο και τους κατοίκους του Διαφανίου.

Η Σοφούλα ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του Άγγελου και θα αποκτήσει και το πρώτο της παιδί. Η χαρά στο χωριό μεγάλη και όλοι περιμένουν το μωράκι για να γεμίσει και πάλι χαμόγελα το χωριό.

Η χαρά δε θα κρατήσει πολύ αφού ο ερχομός του Ακύλα και της οικογένειάς του γεμίζουν σκοτάδι το Διαφάνι και τους κατοίκους του. Η χούντα με τους νέους νόμους και τις απαγορεύσεις τους τρομοκρατούν και τους εξοργίζουν. Ο Περικλης Τόλιας πρέπει να «παίξει» με τους κανόνες της χούντας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved