Big Brother: Ο Steve Milatos είναι το μοντέλο με τα «χίλια πρόσωπα» και τα δεκάδες τατουάζ!
Media

Big Brother: Ο Steve Milatos είναι το μοντέλο με τα «χίλια πρόσωπα» και τα δεκάδες τατουάζ!

Big Brother πρεμιέρα: To BIG BROTHER της νέας εποχής επιστρέφει στον ΣΚΑΪ αύριο στις 21.00 και δεν θα σας αφήσει να κλείσετε… μάτι!

Μία μέρα μας χωρίζει από την πρεμιέρα του «βασιλιά» των ριάλιτι και έφτασε η στιγμή να γνωρίσετε τους 14 παίκτες που θα περάσουν το κατώφλι από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Παίκτες με διαφορετικούς χαρακτήρες, έντονες προσωπικότητες και ξεχωριστές ιστορίες που διεκδικούν μία θέση στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού.

Ανάμεσά τους και ο Steve Milatos, ο πιο γοητευτικός παίκτης του φετινού κύκλου.

Το μοντέλο και influencer είναι 29 ετών και το πραγματικό του όνομα είναι Στέφανος. Έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα, μένει στην Αθήνα αλλά δηλώνει παιδί της επαρχίας! Τα τελευταία 10 χρόνια έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας περπατώντας σε διεθνείς πασαρέλες. Πρόσφατα και μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις δύο μηνών παντρεύτηκε και… χώρισε!

Μπαίνοντας στο σπίτι του Big Brother σκοπεύει να ξεδιπλώσει άγνωστες, προς τον κόσμο, πτυχές της προσωπικότητάς του και να αποδείξει ότι δεν είναι ένας άνθρωπος που απλά… ποζάρει !

Για την ώρα όμως δες τον απλά να ποζάρει με τα δεκάδες τατουάζ του και τη γοητευτική φυσιογνωμία του.

Το γνωστό μοντέλο πρόσφατα αποκάλυψε πως είχε δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχει στη Φάρμα, την οποία όμως και απέρριψε.

«Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση για το επόμενο GNTM. Για τη Φάρμα μου είχαν κάνει κάποια πρόταση, αλλά δεν δέχτηκα γιατί ήταν μια περίεργη περίοδος θα πω. Ήταν στις αρχές του γάμου μου ο οποίος δεν υπάρχει πια. Πλέον είναι και επίσημο ότι έχουμε χωρίσει. Ήταν κάτι ωραίο και έληξε».

Όσο για τους λόγους που αποφάσισε να χωρίσει μέσα σε δυο μήνες;

«Στη ζωή πρέπει να προχωράμε, να ανεβαίνουμε ψυχολογικά και να μην μας παίρνει από κάτω. Το να αγαπάς κάποιον άνθρωπο είναι πολύ ωραίο, αλλά μετά στη σχέση, όταν βγαίνουν και αλλάζουν κάποια πράγματα, δεν μπορείς να προχωρήσεις. Αν υπάρχει και ασυνεννοησία χαρακτήρων η οποία εξελίσσεται, ενώ εσύ προσπαθείς, χωρίς να καταλήγει κάπου, νομίζω πάλι καλά που δεν προχώρησε κάπου, ως το να κάναμε και παιδί», είχε αποκαλύψει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved