ΕΡΤ: Αυτή κι αν είναι έκπληξη! Δεν πάει ο νους σου ποια παρουσιάστρια αναλαμβάνει πρωινή εκπομπή
Media

ΕΡΤ: Αυτή κι αν είναι έκπληξη! Δεν πάει ο νους σου ποια παρουσιάστρια αναλαμβάνει πρωινή εκπομπή

Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε από την ΕΡΤ!

Η παρουσιάστρια από αρχές Σεπτέμβρη αναλαμβάνει την καθημερινή πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού «Συνδέσεις».

Ο λόγος για τη Χριστίνα Βίδου.

Σίγουρα τη θυμάσαι στον ΣΚΑΙ ως παρουσιάστρια αλλά και ως εκφωνήτρια ενώ έχει διαγράψει μια εξαιρετική ραδιοφωνική πορεία με συνεντεύξεις και θέματα που πάντα ξεχώριζαν.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει:

«Η ΕΡΤ, με μεγάλη της χαρά, υποδέχεται στο δημοσιογραφικό επιτελείο της τη Χριστίνα Βίδου.
Από τις αρχές Σεπτεμβρίου, η διακεκριμένη δημοσιογράφος θα παρουσιάζει με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο την καθημερινή πρωινή, ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Συνδέσεις», η οποία από φέτος μεγαλώνει κατά μία ώρα, ξεκινώντας από τις 09:00.

Με εμπειρία 26 ετών, η Χριστίνα Βίδου έχει ανέβει με επιτυχία όλα τα σκαλοπάτια τής δημοσιογραφίας. Ξεκίνησε από ελεύθερη ρεπόρτερ στον ΣΚΑΪ, ανέλαβε στη συνέχεια την αρχισυνταξία, την παραγωγή και την εκφώνηση ειδήσεων, συμμετέχοντας παράλληλα σε δεκάδες ενημερωτικές εκπομπές. Πολλοί, ωστόσο, τη γνωρίζουν και από τη χαρακτηριστική φωνή της, καθώς έχει διαγράψει μια εξαιρετική ραδιοφωνική πορεία με συνεντεύξεις και θέματα που πάντα ξεχώριζαν.

Η ίδια μαζί με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο υπόσχονται να δημιουργήσουν μια πραγματικά νέα ενημερωτική πρόταση και να παρουσιάσουν ένα πρωτότυπο μαγκαζίνο, που θα διακρίνεται για τη νηφαλιότητα, την αντικειμενικότητα, την πρωτοτυπία, αλλά και το χιούμορ των δύο παρουσιαστών.

Άλλωστε, με ύψος 1,79, εννέα πόντους δηλαδή λιγότερο από τον Κώστα Παπαχλιμίντζο, ευλόγως έχουν βάλει από κοινού ψηλά τον πήχη.
Η ΕΡΤ την καλωσορίζει και της εύχεται Καλή επιτυχία!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved