Media

Πάμε Δανάη: Ο νέος σεφ είναι κούκλος! Το απίθανο Instagram account και οι «αστεράτες» συνεργασίες

Πάμε Δανάη: Με αλλαγές έρχεται η Δανάη Μπάρκα τη νέα τηλεοπτική σεζόν κι ένας λόγος που σίγουρα θα παρακολουθείς ανελλιπώς την εκπομπή της είναι η στήλη της μαγειρικής. Γιατί;

Γιατί φέτος ο Τίμαρος, ο νέος μάγειρας της εκπομπής, έχει αναλάβει να παρουσιάζει τα πιάτα με μοναδική μαεστρία ενώ σίγουρα δεν θα πάρεις τα μάτια σου από πάνω του! Είναι κούκλος κι έτοιμος να κάνει το μεγάλο «μπαμ»!

Η Δανάη Μπάρκα το απόγευμα της Παρασκευής (26-08) ενθουσιασμένη ανακοίνωσε την άφιξη στην τηλεοπτική της παρέα του Τίμου Ζαχαράτου!

“Και από εδώ ο ΣΕΦ ΜΑΣ , ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ! @__timaros__ όνομα και πράγμα” έγραψε η Δανάη Μπάρκα στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου ποζάρει μαζί του, συστήνοντάς τον μας.

Και δεν είναι απλά κούκλος διότι ο Τίμος έχει διαγράψει μια σπουδαία πορεία στο χώρο της γαστρονομίας παρά τα 30 του χρόνια.

Ο 30 χρόνος με καταγωγή από την Κεφαλονιά, μεγάλωσε στην Πάτρα και δραστηριοποιείται με δικά του μαγαζιά στην Κύπρο ενώ στα άμεσα σχέδια του είναι ένα στέκι με τις μαγειρικές του δημιουργίες στην Αθήνα.

Μάλιστα έχει εργαστεί στο Παρίσι σε εστιατόρια που έχουν βραβευτεί με αστέρια Μισελέν ενώ έχει μαθητεύσει δίπλα στον σεφ Joel Robuchon, τον καλύτερο chef του 20ου αιώνα με τα περισσότερα αστέρια Μισελέν.

«Την πήρα σε μία ηλικία όπου κατάλαβα ότι η μαγειρική και η ενασχόληση με το φαγητό, είναι αυτό που με γαληνεύει. Ήταν η μόνη «δουλειά» (δεν το είδα ποτέ ως δουλειά) στην οποία δεν κοίταζα πότε θα περάσει η ώρα για να φύγω. Στα εφηβικά μου χρόνια, δεν ήμουν και το πιο ήσυχο παιδί, και ξαφνικά εμφανίστηκε κάτι που «έβγαζε» μία πιο ήρεμη πλευρά του εαυτού μου. Σίγουρα μέσα μου υπήρχε η ιδέα να ασχοληθώ με τη μαγειρική από πολύ νωρίς», έχει πει ο ίδιος για την απόφαση του να ασχοληθεί με τη μαγειρική.

Το Instagram account του είναι απίθανο με τον ίδιο να ποζάρει άλλοτε στις κουζίνες κι άλλοτε με τον υπέροχο σκύλο του. Μέσα από τις αναρτήσεις του μάλιστα αφήνει εύστοχα σχόλια.

«Το πιο θλιβερό πράγμα που συναντάει σήμερα κανείς στην μαγειρική είναι νέους που αντί να τους ενδιαφέρει το πιατο, τους ενδιαφέρει το πως η στολή θα γράφει το ονομα τους.Τους ενδιαφέρει το πως θα φτιάξουν εναν αφρό απο φασόλι αλλα δεν έχουν ιδέα πως να κάνουν μια φασολάδα.Το πιο θλιβερο στις μέρες μας ειναι πως όλοι θέλουν να τους φωνάζουν "CHEF" αλλα απο την αλλη δεν έχουν καμια όρεξη να λερώνουν τα χερια τους ή την στολή τους...Ειχα την τύχη και την όρεξη να δουλέψω με καλούς μάγειρες,συνεπεις προμηθευτές και κυρίως γνώστες εργοδότες οπου πηρα αμέτρητα πραγματα...Αν μπορώ να δώσω μια συμβουλή ειναι όσο πιο ψηλά ανεβαίνετε τοσο πιο ταπεινοί να ειστε.Διαλέξτε το δύσβατο μονοπάτι και οχι αυτο του "Masterchef"...Η μαγειρικη ειναι γένος θηλυκού και τα θηλυκά θέλουν θυσίες....», έχει γράψει ο ίδιος.

Δες φωτογραφίες του στη gallery

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved