Παπακαλιάτης: Η συνεργασία με την Αλεξίου και πώς την έπεισε να πει το «ναι»! «Είναι εξαιρετική»
Media

Παπακαλιάτης: Η συνεργασία με την Αλεξίου και πώς την έπεισε να πει το «ναι»! «Είναι εξαιρετική»

Η τελευταία φορά που έβαλε την υπογραφή του σε παραγωγή του Mega ήταν το 2010 με τη σειρά «4» να κερδίζει τότε τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον του κόσμου.

Σήμερα, μία δε­καετία περίπου μετά, πιο ώριμος και δη­μιουργικός, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ετοιμάζει τη νέα του μεγάλη επιτυχία, τη νέα σειρά με τίτλο «Ο Δάσκαλος».

Ανάμεσα στους σπουδαίους πρωταγωνιστές και η Χαρούλα Αλεξίου.

Ο ίδιος μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, αποκάλυψε πώς την έπεισε να πει το «ναι».

Πώς πήρες την απόφαση και είπες το «ναι» στο Mega;
«Το Mega μού έκανε μια πολύ ωραία πρόταση, όπου μου έδωσε τον χρόνο που ήθελα προκειμένου να αφηγηθώ την ιστορία μου χωρίς εκπτώσεις, χωρίς καθυστερήσεις και με απόλυτη εμπιστοσύνη και αμοιβαία εκτίμηση. Άρα ήταν η πιο γρήγορη και ξεκάθαρη επαγγελματική κίνηση που έχω κάνει ποτέ. Και πιστεύω ότι καλά έκανα. Είναι άψογοι επαγγελματίες».

Η Χαρούλα Αλεξίου ήρθε σε σένα ή εσύ πήγες σε εκείνη;
«Εγώ πήγα σε εκείνη. Της έδωσα να διαβάσει τα πρώτα τρία επεισόδια ελπίζοντας πως θα της αρέσει και τελικά είπε το «ναι». Έχω να σου πω ότι είναι εξαιρετική και σε αυτό -πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλη επιτυχία σε αυτόν τον ρόλο. Και είναι τιμή μου που δέχτηκε».

Η Μαρία Καβογιάννη;
«Η Μαρία είναι αν θες το γούρι μου και είναι ευτυχία να δουλεύω μαζί της. Είναι καταπληκτική συνεργάτις και μια συγκλονιστική ηθοποιός. Η ιστορία της στη σειρά είναι η πιο σκληρή γιατί έχει να κάνει με την ενδοοικογενειακή βία και θέλει πολύ προσεκτικό και λεπτό χειρισμό. Και μαζί με τον Γιάννη Τσορτέκη έχουν ζωγραφίσει. Θα καταλάβεις όταν το δεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved