Αποκλειστικό: Big Brother πρεμιέρα: Οι αλλαγές στο πλατό και το νέο «μάτι» του Μεγάλου Αδερφού
Media

Αποκλειστικό: Big Brother πρεμιέρα: Οι αλλαγές στο πλατό και το νέο «μάτι» του Μεγάλου Αδερφού

Big Brother πρεμιέρα: Λίγα λεπτά πριν την επίσημη πρώτη κι έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από τις αλλαγές που έχουν γίνει στο πλατό!

Το Big Brother της νέας εποχής ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και απόψε (29-08) θα γνωρίσουμε τους πρώτους 14 παίκτες.

Όπως θα δεις και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το gossip-tv.gr από το πλατό από οπού θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή το live οι αλλαγές είναι πολλές.

Αρχικά, όπως παρατηρήσαμε έχει αλλάξει το «μάτι» του Μεγάλου Αδερφού αλλά και ο φωτισμός. Έχει διατηρηθεί αρκετά η μπλε απόχρωση ενώ περιορίστηκε αρκετά το μωβ χρώμα.

Αλλαγή έχουμε και στη διακόσμηση αφού έχουν τοποθετηθεί δυο καινούργιου καναπέδες σε λευκή απόχρωση και μένει να δούμε σε μερικά λεπτά την είσοδό των νέων παρουσιαστών.

Δες τις αλλαγές στις αποκλειστικές φωτό

14 νέοι παίκτες που ξεχώρισαν, διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ του βασιλιά των ριάλιτι.

Οι εκπλήξεις, οι ανατροπές και οι ευρηματικές δοκιμασίες θα είναι καθημερινές στον δεύτερο κύκλο του BIG BROTHER και οι αποστολές, πιο απαιτητικές από ποτέ.

Το αναβαθμισμένο Captain’s Room και τα προνόμια που το συνοδεύουν θα είναι το μεγάλο δέλεαρ σε εβδομαδιαία βάση για τους παίκτες.

Η αντίστροφη μέτρηση του πρώτου BIG BROTHER LIVE με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα έχει ξεκινήσει! Κοντά τους με το εύστοχο σχόλιό της θα βρίσκεται η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Αυτή την Κυριακή (29-08) ξεκινάει ένα διαφορετικό τηλεοπτικό ταξίδι που θα προσφέρει περισσότερες από 100 ημέρες απολαυστικού τηλεοπτικού προγράμματος καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Ο BIG BROTHER της νέας εποχής επιστρέφει και η φετινή σεζόν δεν θα σας αφήσει να κλείσετε… μάτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved