Big Brother πρεμιέρα: Η λαμπερή έναρξη, τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών και οι μεγάλες εκπλήξεις!
Media

Big Brother πρεμιέρα: Η λαμπερή έναρξη, τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών και οι μεγάλες εκπλήξεις!

Big Brother: Η πρεμιέρα του νέου κύκλου είναι γεγονός!

Το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού ανοίγει τις πόρτες του με τους παίκτες έτοιμους να ζήσουν μια μεγάλη εμπειρία.

Τη σκυτάλη από τον Χάρη Βαρθακούρη, πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και στο πλευρό του έχει την όμορφη σύζυγό του και παρουσιάστρια Ναταλί Κάκκαβα.

Το ζευγάρι μπήκε στο πλατό με χαμόγελο κι έτοιμο να ζήσει το ταξίδι των παικτών στο ριάλιτι.

Οι δυο τους αφού καλωσόρισαν το τηλεοπτικό κοινό, αποκάλυψαν όλες τις αλλαγές και με πρώτη αυτή της μεγάλης αρένας οπού ο μεγάλος αδερφός θα βάζει σε δοκιμασίες τους παίκτες.

Λίγο αργότερα στην παρέα τους προστέθηκε στην παρέα τους η Αφροδίτη Γραμμέλη. Με χαμόγελο και ωραία διάθεση τόνισε πόσο χαίρεται που φέτος είναι σε αυτό το Project ενώ αποκάλυψε τον ρόλο της.

Οι αλλαγές στον φετινό κύκλο πολλές, αρχής γενομένης από το αλλαγμένο πλατό αλλά και το σπίτι που φιλοξενεί τους παίκτες καθώς έχει αλλάξει ολοκληρωτικά η διαρρύθμιση αλλά και η διακόσμηση.

Νέα δωμάτια, νέες αποστολές και φυσικά νέα πρόσωπα.

Δες τα βίντεο

Οι εκπλήξεις, οι ανατροπές και οι ευρηματικές δοκιμασίες θα είναι καθημερινές στον δεύτερο κύκλο του BIG BROTHER και οι αποστολές, πιο απαιτητικές από ποτέ.

Το αναβαθμισμένο Captain’s Room και τα προνόμια που το συνοδεύουν θα είναι το μεγάλο δέλεαρ σε εβδομαδιαία βάση για τους παίκτες.

Απόψε ξεκίνησε ένα διαφορετικό τηλεοπτικό ταξίδι που θα προσφέρει περισσότερες από 100 ημέρες απολαυστικού τηλεοπτικού προγράμματος καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Ο BIG BROTHER της νέας εποχής επιστρέφει και η φετινή σεζόν δεν θα σας αφήσει να κλείσετε… μάτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved