Big Brother Πρεμιέρα: Παναγιώτης Πέτσας: Από το GNTM στο σπίτι του ριάλιτι και διεκδικεί τη νίκη
Media

Big Brother Πρεμιέρα: Παναγιώτης Πέτσας: Από το GNTM στο σπίτι του ριάλιτι και διεκδικεί τη νίκη

Big Brother Πρεμιέρα: Μετά το X Factor και το GNTM ο Παναγιώτης Πέτσας μπήκε και στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού!

Ο νεαρός Άδωνις είναι ανάμεσα στους 14 παίκτες που είδαμε απόψε να εισβάλλει στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Ο 23χρονος κούκλος με τα καταγάλανα μάτια που θύμισε στη Βίκυ Καγιά τον James Dean και πήρε 4 «ναι» από τους κριτές για να μπει στο GNTM έχει πάρει σβάρνα τα ριάλιτι και δεν έχει σταματημό.

Ο Παναγιώτης Πέτσας μένει στην Γλυφάδα και ασχολείται με την εστίαση κάνοντας τον τελευταίο καιρό τα πρώτα του βήματα στο μόντελινγκ ενώ παλαιότερα είχε δοκιμάσει την τύχη του στο… X-Factor αλλά είχε δηλώσει συμμετοχή και στο Survivor 2.

O 22χρονος instagrammer και μοντέλο, σύμφωνα με το βιογραφικό που έδωσε στον ΣΚΑΪ, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γλυφάδα. Στόχος και όνειρό του είναι να γίνει διάσημος και πλούσιος ηθοποιός στην Αμερική.

Παράλληλα, επιθυμεί να αφήσει το προσωπικό του στίγμα στο χώρο του modelling ως alternative μοντέλο και να κάνει καμπάνιες για μεγάλες εταιρείες. Του αρέσουν η γυμναστική, τα τατουάζ, τα piercing, δηλώνει δεινός μάγειρας καθώς επίσης και λάτρης του γυναικείου φύλου! Στο σπίτι του Big Brother, θα είναι ήρεμη δύναμη και θα μιλάει μόνο όταν πρέπει! Όταν όμως μιλήσει, θα τα πει… έξω από τα δόντια!

Πάντως, οι εκπλήξεις, οι ανατροπές και οι ευρηματικές δοκιμασίες θα είναι καθημερινές στον δεύτερο κύκλο του BIG BROTHER και οι αποστολές, πιο απαιτητικές από ποτέ. Το αναβαθμισμένο Captain’s Room και τα προνόμια που το συνοδεύουν θα είναι το μεγάλο δέλεαρ σε εβδομαδιαία βάση για τους παίκτες.

Δείτε φωτογραφίες του στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved