Big Brother Πρεμιέρα: Μαίρη Βαρσάμη: Το σικ κορίτσι από το Κολωνάκι θα κάνει την έκπληξη!
Media

Big Brother Πρεμιέρα: Μαίρη Βαρσάμη: Το σικ κορίτσι από το Κολωνάκι θα κάνει την έκπληξη!

Big Brother Πρεμιέρα: Η Μαίρη Βαρσάμη είναι ανάμεσα στους 14 παίκτες που απόψε το βράδυ μπήκαν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού!

Η Μαίρη όμως δεν είναι... καινούργια στα τηλεοπτικά πράγματα καθώς είχε συμμετάσχει στο παρελθόν (μόλις τον περασμένο Ιούνιο) στο Deal δοκιμάζοντας την τύχη της!

Τότε, στο τετ α τετ της με τον Χρήστο Φερεντίνο, η Μαίρη Βαρσάμη είχε αποκαλύψει για τον εαυτό της ότι στη δουλειά της φοράει ως επί το πλείστον ταγιέρ για να κάνει παρουσίαση σε πελάτες μιας και εργάζεται ως σύμβουλος επικοινωνίας και βιώσιμης ανάπτυξης. Δεν έκρυψε όμως και τη μεγάλη της αγάπη για το θέατρο με το οποίο ασχολείται ερασιτεχνικά.

Πάντως το βιογραφικό που παρέδωσε στην παραγωγή του Big Brother όπου θα την παρακολουθούμε από εδώ και στο εξής, είναι πλουσιότατο.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Είναι 36 ετών και μένει στο Κολωνάκι. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά και από 22 ετών εργάζεται σε πολυεθνικές εταιρείες. Το 2021, πήρε δραστικές αποφάσεις για τη ζωή της, χώρισε από τη σχέση της και αποφάσισε να ιδρύσει τη δική της εταιρεία επικοινωνίας και βιώσιμης ανάπτυξης.

Οι φίλοι της την χαρακτηρίζουν «παθιασμένο άνθρωπο με καλή και ρομαντική ψυχή», ενώ η ίδια δηλώνει… αμετακίνητη στις θέσεις και απόψεις της. Έρχεται εύκολα σε αντιπαράθεση αν κάτι την ενοχλήσει ή προσβάλλει. Έχει ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη, αγαπημένος της συγγραφέας είναι ο Αλμπέρ Καμύ και στα άμεσα σχέδιά της είναι να κάνει τη δική της οικογένεια με πολλά παιδιά».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την ενδιαφέρουσα ζωή της μέσα από το προσωπικό της account:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved