Ήλιος: Εξέλιξη που δεν περιμέναμε: Τρίτο πρόσωπο χωρίζει Λήδα και Νικήτα
Media

Ήλιος: Εξέλιξη που δεν περιμέναμε: Τρίτο πρόσωπο χωρίζει Λήδα και Νικήτα

Ήλιος: Ο Nικήτας κρύβει από τη Λήδα ένα μεγάλο μυστικό που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη σχέση τους.

Θα αναγκαστεί να της το ομολογήσει όταν εμφανιστεί στη ζωή τους ένα πρόσωπο στο οποίο εκείνος δεν έχει ποτέ αναφερθεί, κι αυτό είναι... η γυναίκα του.

Ο Νικήτας βλέπει τα όνειρά του να γκρεμίζονται. Ενώ περίμενε τη Λήδα στην Αθήνα για να ζήσουν μαζί, εκείνη ανέβαλε επ’ αόριστον το ταξίδι της αφού μετά τον χαμό του Φίλιππου δεν μπορεί να αφήσει τον γιο της Πέτρο που την έχει ανάγκη. Ο Νικήτας δεν μπορεί να ησυχάσει ξέροντας ότι η αγαπημένη του υποφέρει και δεν είναι κοντά της. Γι' αυτό και παίρνει τη μεγάλη απόφαση.

«Θα πάω και ό,τι γίνει. Με χρειάζεται», μονολογεί ρισκάροντας την ίδια του τη ζωή αφού η μαφία τον θεωρεί νεκρό. Μεταμφιέζεται και ταξιδεύει με τα νέα του στοιχεία. Μόλις φτάνει στην Καβάλα, πηγαίνει στο νοσοκομείο να τη βρει με την ελπίδα ότι δεν θα τον αναγνωρίσει κανείς. Οι ματιές τους συναντιούνται. «Νικήτα;», ψιθυρίζει. Εκείνος την παίρνει και την απομονώνει σε ένα δωμάτιο. «Τι κάνεις εδώ; Είσαι τρελός;», τον ρωτάει η κοπέλα. «Δεν μπορούσα να μείνω μακριά σου», της λέει και τη φιλάει.

Πλέον ο Νικήτας έχει θέσει τα πάντα σε κίνδυνο για την αγαπημένη του. Όμως η σχέση τους μέλλει να δοκιμαστεί και μάλιστα σκληρά και το ερώτημα είναι τώρα πόσο δυνατός είναι ο έρωτάς τους και αν θα αντέξει στην τρικυμία που θα συναντήσει. Η Λήδα είναι ερωτευμένη μαζί του και παρά το παρελθόν του, δεν δίστασε να τον στηρίξει. Αν δεν προέκυπτε το θλιβερό συμβάν στο γαμήλιο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης, θα ήταν κοντά του στην Αθήνα, αφήνοντας τον γιο της Πέτρο στη φροντίδα του παππού του. Τέτοια μεγάλη θυσία θα έκανε. Τώρα οι δυο τους είναι και πάλι μαζί αλλά ο χωρισμός φαντάζει πιο κοντά από ποτέ.

Η Λήδα έχει περάσει πολλά στην προσωπική της ζωή και για πρώτη φορά αισθάνεται ευτυχισμένη και πλήρης στο πλευρό του Νικήτα. Ακόμη και η απόσταση που τους χώριζε δεν αποδυνάμωσε τα αισθήματα της, γι' αυτό και θέλησε να είναι μαζί του. Ωστόσο τα σύννεφα στη σχέση τους δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν. Για την ακρίβεια μια γυναίκα (Αθηνά Καραγιώτη) είναι εκείνη που θα εμφανιστεί ξανά στη ζωή του Νικήτα και θα ανατρέψει τα πάντα. «Τι κάνεις εσύ εδώ;» της λέει μόλις τη βλέπει ξαφνικά μπροστά του. «Δεν χαίρεσαι και πολύ που με βλέπεις», του απαντάει εκείνη. Ο Nικήτας μετά από μια συζήτηση μαζί της καταλαβαίνει ότι πρέπει να πει τα πάντα στη Λήδα. Ότι είναι παντρεμένος και με τη γυναίκα του είναι εδώ και πολύ καιρό χώρια αλλά δεν έχουν πάρει διαζύγιο.

«Πώς μπόρεσες να μου κρύψεις κάτι τέτοιο; Ποτέ δεν είπες ότι είσαι παντρεμένος», του φωνάζει εκείνη μόλις το μαθαίνει. «Δεν είμαστε μαζί. Δεν είχαμε καθόλου επαφές όλο αυτό το διάστημα. Πρέπει να με πιστέψεις. Δεν ήξερα καν ότι η σχέση μας θα προχωρούσε. Στο μυαλό μου το μόνο που είχα ήταν εσένα», της εξομολογείται. Όμως ανάμεσά τους το γυαλί έχει ραγίσει και φαίνεται πως είναι δύσκολο να ξανακολλήσει.

Πηγή TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved