Σε Ξένα Χέρια: Δείτε πρώτοι το τρέιλερ της νέας σειράς της ΕΡΤ
Media

Σε Ξένα Χέρια: Δείτε πρώτοι το τρέιλερ της νέας σειράς της ΕΡΤ

Σε Ξένα Χέρια: Τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει στον αέρα της ΕΡΤ το πρώτο τρέιλερ για το νέο σίριαλ που υπογράφει σκηνοθετικά ο Στέφανος Μπλάτσος.

Η ΕΡΤ η οποία έχει αποφασίσει τα δύο τελευταία χρόνια να δώσει προτεραιότητα στη μυθοπλασία, κατάφερε να ενώσει κορυφαίους ηθοποιούς που πράγματι δημιουργούν ένα υπέροχο καστ.
Αρκεί μόνο να πούμε ότι εκτός από τους δύο κεντρικούς πρωταγωνιστές Γιάννη Μπέζο και Γεράσιμο Σκιαδαρέση, το καστ πλαισιώνουν επίσης η Ρένια Λουιζίδου και η Βάσω Λασκαράκη που για ακόμα μία φορά θα μας θυμίσουν σκηνές από τη σειρά "Το σόι σου" μιας και θα είναι και πάλι μάνα και κόρη.

Στο καστ της σειράς επίσης παίζουν οι Κυριάκος Σαλής, Χριστίνα Αλεξανιάν, Αλεξάνδρα Παντελάκη και ο Λεωνίδας Μαράκης.

Η υπόθεση της σειράς
Η ιστορία πραγματεύεται την τεράστια αντιπαλότητα μεταξύ δύο εργοστασιαρχών. Η τύχη θα τους φέρει στα χέρια τους ένα μωρό, και από εκείνο το σημείο τίποτα δεν θα είναι πλέον το ίδιο.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα αρχές της νέας σεζόν μαζί με τα ολοκαίνουργια επεισόδια της σειράς «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και θα πάει όλη τη σεζόν αφού έχει πάρει έγκριση για 170 επεισόδια.

Όσο για την ώρα προβολής της, η καθημερινή σειρά "Σε ξένα χέρια" έχει οριστεί να είναι στις 19,00 το απόγευμα, ακριβώς πριν από τη σειρά "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" που θα ξεκινάει στις 20:00.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved