Big Brother: Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς: «Δεν μπορώ κανέναν εδώ μέσα. Θέλω να τα σπάσω όλα»
Media

Big Brother: Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς: «Δεν μπορώ κανέναν εδώ μέσα. Θέλω να τα σπάσω όλα»

Big Brother: Πόσο εύκολο ήταν το πρώτο 24ωρο μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού για τους 13+1 παίκτη των ριάλιτι εγκλεισμού;

Μάλλον καθόλου αν αναλογιστεί κανείς πως μόλις μια ημέρα μετά την πρεμιέρα μια από τις παίκτριες, ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο λόγος για τη Γιώτα Μυλωνά.

Μιλώντας στον Κρητικό συμπαίκτη της, με τον οποίο φαίνεται πως έχουν έρθει κοντά του εκμυστηρεύτηκε πως δεν μπορεί αυτή την συγκατοίκηση με τον συμπαίκτη της να την παρακαλάει να το ξανασκεφτεί.

«Δεν μπορώ κανένας εδώ μέσα. Θέλω να τα σπάσω όλα», είπε χαρακτηριστικά. Όταν ο Μεγάλος Αδερφός την κάλεσε να τη ρωτήσει τι συμβαίνει εκείνη ζήτησε να αποχωρίσει. Το αν θα συμβεί ή όχι θα το δούμε μέχρι το τέλος του επεισοδίου.

Δες το βίντεο

Ποια είναι η Γιώτα Μυλωνά

Ανέμελη, εύθυμη και… μποέμ η 38χρονη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει Πληροφορική αλλά όνειρό της είναι, σε δέκα χρόνια, να βρίσκεται στην Ταϊλάνδη και να έχει το δικό της cocktail bar! Δεν της αρέσουν καθόλου οι αισθητικές επεμβάσεις, προτιμά τη φυσική ομορφιά… και δηλώνει πως στο σπίτι του Big Brother δεν θα μπορούσε να συναναστραφεί με τέτοιες συγκατοίκους!

Συστήνεται ως δύο άνθρωποι, η Γιωτάρα και το Γιωτάκι, το Γιν και το Γιανγκ, δυο αντίθετες δυνάμεις και προσωπικότητες. Πώς άραγε θα διαχειριστούν οι συγκάτοικοί της, αυτούς τους… δύο ανθρώπους;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved